Outlet

Koeleiders

Neusringen worden vaak bij stieren gebruikt om deze in de hand te kunnen houden. Deze neusringen worden met een klem bevestigd door het neustussenschot en worden niet meer verwijderd. Deze neusring is niet bedoeld om het dier  mee te leiden. Het dier wordt aan een halster geleid, het touw dat aan de neusring wordt bevestigd kan gebruikt worden om het dier onder controle te houden wanneer zich een gevaarlijke situatie voordoet. Hiermee kan worden voorkomen dat het dier bijvoorbeeld losbreekt. Om de stier op afstand te kunnen houden is een metalen Stierleidstaaf een goed middel. Doordat de stevige staaf vanaf een afstand om de neusring bevestigd kan worden kan hiermee het dier veilig op afstand gehouden worden bij bijvoorbeeld het omdoen van een halster of het leiden.

Naast vaste neusringen zijn er ook klemmen die tijdelijk bevestigd kunnen worden. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden bij onstuimige dieren tijdens een dierenartsbezoek of tijdens het verplaatsen. De klemmen zijn simpel te plaatsen en los te schuiven zonder verdere hulpmiddelen. Wanneer de koe tijdelijk voorzien moet worden van een neusklem zijn er ook klemmen die door middel van een springveer om de neus blijven zitten maar die gemakkelijk en zonder schade verwijdert kunnen worden.

Om de dieren rustig de houden tijdens behandeling en verplaatsing vind je hier ook oogdoeken. Door het bevestigen van een oogdoek kan het dier niet meer zien wat er om zich heen gebeurt en wordt daardoor vaak rustiger en zal de begeleider beter volgen.

Op een groot deel van het assortiment Rundvee benodigdheden zijn de stickerkortingen van Agradi.nl van toepassing. Ook Rundveehalsters kun je op Agradi.nl gemakkelijk bestellen. Rundvee artikelen in de uitverkoop vindt je op onze Sale pagina.  In de Rundveedrogist vind je alle supplementen en verzorgingsproducten voor het gezond houden van je veestapel. Alle benodigdheden voor het verzorgen en houden van rundvee bestel je gemakkelijk en voordelig op Agradi.nl.