Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Bodyprotectors

Bekijk hier ons assortiment aan bodyprotectoren bij Agradi!

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Harry Horse Rugprotector Zwart
€ 79,95€ 59,96-25%

Harry Horse Rugprotector Zwart

(37)
Sale
Horka Bodyprotector B-Safe Junior Zwart
€ 109,95€ 87,96-20%

Horka Bodyprotector B-Safe Junior Zwart

(0)
Swing Bodyprotector P19 Zwart/Grijs
€ 149,94

Swing Bodyprotector P19 Zwart/Grijs

(0)
Nieuw
Back on Track Nekbeschermer Carnelian Zwart
€ 37,90

Back on Track Nekbeschermer Carnelian Zwart

(0)
Swing Rugprotector P06 Zwart
€ 79,95

Swing Rugprotector P06 Zwart

(0)
Sale
EQUITHÈME Vervangingspatroon
€ 24,90€ 19,92-20%

EQUITHÈME Vervangingspatroon

(1)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Een bodyprotector is een soort beschermende bodywarmer en wordt steeds vaker gebruikt tijdens het paardrijden. Tijdens eventing wedstrijden van de KNHS is het dragen van een bodyprotector verplicht. Een bodyprotector beschermt tijdens een val je wervelkolom, ribben en de organen die in het rompgebied liggen. Het dragen van een bodyprotector tijdens het paardrijden kan ernstige blessures voorkomen. Geen enkele bodyprotector kan álle blessures voorkomen, maar tijdens het paardrijden ben je in ieder geval beter beschermd.

De meeste bodyprotectors voor paardrijden zijn gemaakt van memoryfoam. Dit is een stevig materiaal dat zich naar je lichaam vormt als het warmer wordt. Hierdoor wordt de bodyprotector prettiger om te dragen. Op steeds meer maneges wordt aangeraden om kinderen met bodyprotector te laten paardrijden, daarom zijn er veel verschillende bodyprotectors voor kinderen te koop. Een veelverkochte bodyprotector is de Harry’s Horse bodyprotector. Deze bodyprotector is te koop in kinder- en volwassenenmaten. Deze bodyprotector is opgebouwd uit flexibele schuimpanelen en vormt zich naar je lichaam. De bodyprotector van Harry’s Horse valt in veiligheidsklasse 3, dit is de hoogste veiligheidsklasse en wil zeggen dat de bodyprotector is toegestaan op KNHS wedstrijden. Agradi heeft veel verschillende bodyprotector maten. We verkopen bodyprotectors voor kinderen en volwassenen.

Het is belangrijk dat een paardrijbodyprotector goed past, alleen dan ben je optimaal beschermd. Op de sluitingen van een bodyprotector zitten rode banden. Als je de bodyprotector sluit, mag je deze rode banden niet meer zien. Als ze nog wel zichtbaar zijn, past de bodyprotector niet goed. Verder is het belangrijk dat een bodyprotector het gedeelte van de ribben goed bedekt en dat de achterkant niet te lang is. De juiste lengte van de achterkant kun je testen door met de bodyprotector aan op een stoel te gaan zitten. De onderkant van de bodyprotector moet dan ongeveer 12 cm boven de stoel uitkomen. Verder is het aan te bevelen om de bodyprotector tijdens het paardrijden zo dicht mogelijk tegen de huid te dragen. Draag dus een dun shirt onder je bodyprotector, dan ben je optimaal beschermd en heeft de bodyprotector het meeste effect.