• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu dekens tot 30% korting - nieuwe winter collecties nu beschikbaar

Tot 30% korting op dekens - Wintercollectie beschikbaar

Felco Hoefscharen en Tuinscharen

 1. Sale
  € 65,99 € 59,39 -10%
  Felco Schapenhoefschaar Felco 51
  (38)
 2. Sale
  € 2,79 € 2,51 -10%
  Felco Hoefschaar Felco 51 Reserveveer
  (4)
 3. Sale
  € 16,49 € 14,84 -10%
  Kerbl Hoefschaar Felco 51 Reservemes
  (2)
Aantal per pagina:
20 100

In ons assortiment kom je veel verschillende scharen van Felco tegen, zoals hoefscharen en tuinscharen. Bij de hoefscharen zijn de lemmet en contrames simpel te vervangen en schoon te maken dankzij een Xylan bekleding. Dankzij een rubberen buffer en schokdemper, die ook op de tuinscharen zit, sparen deze scharen jouw handspieren. Je kunt dus werken zonder vermoeid te raken, mede dankzij het ergonomisch vormgegeven greep. De unieke rolgreep bij Felco Model 50 voorkomt peesontstekingen en het opzetten en verstijven van de vingerkootjes. De hoefscharen zorgen voor uitstekend knipwerk, ook bij dikke en droge hoeven. Naast de Felco hoefscharen, hebben wij ook de tuinscharen van Felco in assortiment, waarmee je op een goede manier in je tuin kan werken. Deze zijn bedoeld om je struiken te snijden en te snoeien. Dit is erg belangrijk om goed bij te houden. Wanneer je dit niet doet, kan het voorkomen dat bepaalde struiken te groot groeien en andere planten verstoten. Met de snoeischaren van Felco heb je het allemaal zelf in handen.

Naast dat wij altijd een zo compleet mogelijk aanbod bieden, bieden wij jouw ook de laagste prijsgarantie. Bij ons kom je de beste producten tegen voor de beste prijs. Ook zijn alle artikelen netjes verdeeld in categorieën waardoor je alles snel vind. De meeste producten van Felco kom je tegen bij ons Tuingereedschap en bij de Hoefscharen.

Het merk Felco is een merk dat van oorsprong uit Zwitserland komt. Inmiddels zijn de producten verdeeld over de hele wereld en daarmee heeft het bedrijf genoeg ervaring opgedaan. Bij elk nieuw artikel wordt gekeken hoe er op een duurzame en innovatieve manier geproduceerd wordt. De producten worden zowel gemaakt voor professionals als de individuele perfectionist. Iedereen moet kunnen genieten van de kwaliteit van dit merk. Dat het merk op een goede manier ontwikkelt, wordt bewezen door diverse kwaliteits-, milieu-, en veiligheidscertificaten.

Op onze Sale pagina hebben wij nog veel meer handige producten staan die je koopt met korting. Ook hebben wij een Outletpagina waar alle producten staan die binnenkort ons assortiment verlaten. Deze koop je nu ook nog eens met hoge kortingen. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.