Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Equistro

Equistro van Vetoquinol is natuurlijk in het assortiment van Agradi te vinden. Ieder paard heeft wel eens wat extra aandacht nodig om zo gezond mogelijk te blijven. Equistro Vetoquinol speelt hier goed op in met kwalitatief hoogwaardige supplementen voor verschillende klachten en tekortkomingen bij paarden. De supplementen zijn ieder met aandacht samengesteld en pakken het probleem bij de kern aan. Het volledige aanbod van Equistro en alle informatie die je wilt hebben, vind je hier. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Equistro Haemolytan 400 Paard
Vanaf€ 39,99

Equistro Haemolytan 400 Paard

(27)
Equistro Excell E Powder Paard
Vanaf€ 42,99

Equistro Excell E Powder Paard

(18)
Equistro Energy Booster Paard 20gr
€ 13,99

Equistro Energy Booster Paard 20gr

(3)
Equistro Excell E Paard 1ltr
€ 77,98

Equistro Excell E Paard 1ltr

(9)
Equistro Mega Base Paard 3kg
€ 56,99

Equistro Mega Base Paard 3kg

(9)
Aantal per pagina:
24

Equistro supplementen hebben ieder een eigen specifiek doel waarop wordt ingespeeld. Elk voedingssupplement voor paarden is samengesteld door middel van de beste ingrediënten welke perfect passen bij de behoeften van jouw paard. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal supplement ontwikkeld voor paarden die moeite hebben met het aanmaken van genoeg bloed. Ook voor paarden die herstellende zijn van een topprestatie of ziekte of merries die een veulen dragen biedt Equistro Haemolytan uitkomst.

Naast het paardensupplement voor genoeg bloedaanmaak zijn er ook speciale supplementen voor sportpaarden. Equistro Excell E zorgt voor het behoud van spiermassa en zorgt voor souplesse en conditie. Ook bij fokmerries kan dit product uitkomst bieden. Dit veelzijdige product is verkrijgbaar als oplossing en als poeder. Een ander product van Equistro is Equistro Kerabol Biotin Paard. Dit biotine supplement voor paarden is de meest complete van zijn soort. Het bevat biotine, zink en selenium en zorgt voor een verbeterde kwaliteit van hoeven, vacht en huid. Ook dit middel is vloeibaar en als poeder verkrijgbaar. Voor sportpaarden die een grote prestatie moet neerzetten is er nog een elektrolyt supplement van Equistro beschikbaar.

Als laatste is er ook nog een eiwit supplement voor paarden genaamd Myo-Powder van Equistro. Dit supplement is een aanbeveling wanneer je paard spieren moet gaan ontwikkelen en ondersteunt daarnaast ook de conditie van het paard. Op deze manier kan ook jouw paard een topprestatie gaan leveren in de wedstrijdring.

Er zijn nu enkele Equistro producten uitgelicht welke bewezen effectief zijn. Natuurlijk zijn er nog vele andere producten van Equistro welke bij jouw paard kunnen passen. Voor alle andere voedingssupplementen voor paarden kan je natuurlijk een kijkje nemen in onze uitgebreide webwinkel. Daarnaast hebben we natuurlijk ook alle benodigdheden om een paard het beste te bieden, denk aan paardendekens en paardensnoepjes.