Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Vetoquinol voor Honden en Katten

Supplementen van Vetoquinol koop je voordelig online bij Agradi.nl! Vetoquinol is gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige producten voor onder andere honden, katten en vee. Het merk heeft een uitgebreid assortiment aan handige en verzorgende producten voor jouw huisdieren waarmee zij goed voor de dag komen. De verschillende producten van Vetoquinol bevinden zich onder andere in het assortiment van de apotheek voor paarden en bij de producten voor koeien en paarden. Om meer informatie over de Vetoquinol te krijgen kan je nu verder lezen, bekijk ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Vetoquinol Aluspray Wondverzorging 210ml
€ 12,99

Vetoquinol Aluspray Wondverzorging 210ml

(23)
Aantal per pagina:
24

Vetoquinol is ooit opgericht in Frankrijk, maar groeide al snel uit tot een multinational op het gebied van diergeneeskunde. Vetoquinol houdt zich bezig met het produceren van innovatieve geneesmiddelen en probeert daarnaast problemen die hun klanten in de praktijk ervaren zo goed mogelijk te verhelpen. De producten van Vetoquinol worden inmiddels in heel Europa verkocht. Verder is het bedrijf zelfs beursgenoteerd.

Vetoquinol brengt producten op de markt die erg effectief zijn en voor iedereen te gebruiken zijn omdat het gebruik zeer eenvoudig is. Ook is het belangrijk voor Vetoquinol dat de producten zeer smakelijk zijn en goed op te nemen voor dieren. Zo heeft Vetoquinol bijvoorbeeld voor huisdieren verschillende tabletten voor huidproblemen, oordruppels ter bestrijding van schimmels door bacterieën en antibiotica tabletten.

De producten van Vetoquinol voor paarden zijn er vooral op gericht dat het paard fit blijft en wordt ondersteund bij het leveren van prestaties. Zo is er een speciaal aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de gewrichten bij oude paarden en een speciaal elektrolyten supplement.

Bij veehouderij dieren wordt er veel aandacht besteed aan het welzijn van de dieren. Dit wordt door middel van geneesmiddelen en voedingssupplementen. Ook is het bij deze belangrijk dat er aan de volksgezondheid wordt gedacht in verband met de verschillende levensmiddelen die samenhangen met de dieren. Voor bijvoorbeeld koeien heeft Vetoquinol een aluspray voor de heling van wonden en verschillende injecties tegen bijvoorbeeld mastitis.

Bij Agradi vind je het uitgebreide assortiment van Vetoquinol voor een goede algemene verzorging van uw huisdieren. Met het uitgebreide assortiment van Agradi komen jouw dieren niets meer tekort.