Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Equine Fusion Hoefschoenen

Equine Fusion is het merk dat hoefschoenen ontwikkeld voor in de ruitersport. Zij geloven sterk in het idee dat hoefschoenen meer voordelen bieden dan hoefijzers. Het merk wil veiligheid bieden voor paard en ruiter door gebruik te maken van een flexibele grip die de hoefschoenen bieden. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Equine Fusion Hoefschoenen Active
€ 233,55€ 217,99-7%

Equine Fusion Hoefschoenen Active

(11)
Equine Fusion inlegzooltjes 2.0
€ 21,95

Equine Fusion inlegzooltjes 2.0

(1)
Aantal per pagina:
24

Het merk Equine Fusion is er trots op dat ze een jong, modern, leuk en creatief bedrijf hebben ontwikkeld. Ze produceren producten met een geweldig uitgedacht design, waarbij ze maximale aandacht besteden aan gezondheid, veiligheid en milieu. Het merk streeft ernaar om de gedachtegang bij de vorige, huidige en toekomstige ruiters te herdefiniëren. Het is de droom van Equine Fusion om paardrijden als een plezierige ervaring te laten zijn bij alle soorten ruiters. Met deze passie zijn ze trots op het feit dat ze dit kunnen laten gebeuren.  

De visie van het merk is duidelijk op de kaart gezet. Ze geloven sterk dat paard en ruiter gelijkwaardig behandeld moeten worden en deze visie hebben ze omgezet naar een bedrijfsnaam: ‘Equine Fusion, paard en ruiter laten fuseren’. Het merk streeft naar het welzijn, veiligheid en de interactie van het paard te optimaliseren door de vrijheid van keuze. 

Het doel van Equine Fusion bij het ontwikkelen en promoten van flexibele en elastische hoefschoenen is het verbeteren van de welzijn en prestaties van het paard. Een flexibele hoefschoen is beter voor het paard dan een hoefijzer of hoefschoen gemaakt van stijf materiaal. 

De hoefschoenen van Equine Fusion zijn flexibel en elastisch en dat maakt het verschil. Deze zachte hoefschoenen biedt het paard evenwicht en stabiliteit, omdat de schoen zich aanpast aan de grond, de hoef en positie van het paard. Een hoefijzer is gemaakt van hard materiaal en kan daarom het paard juist uit zijn evenwicht halen, omdat het zich in mindere mate aanpast aan de grond en positie van het paard. Door de elastische hoefschoenen wordt schok gedempt, als de hoef de grond aanraakt, en verdeelt de druk over de gehele hoef. De unieke drie-laags zool van Equine Fusion is zo ontworpen om de natuurlijke hoeffunctie van het paard te ondersteunen en te verbeteren gedurende de hele beweging.  

In het kort wil Equine Fusion meer veiligheid bieden voor paard en ruiter door gebruik te maken van flexibele en elastische hoefschoenen, die de natuurlijke hoefpositie ondersteunen en verbeteren.