Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Equine America Supplementen

Equine America koop je voordelig online bij Agradi.nl! Equine America is gespecialiseerd in het maken van supplementen voor paarden. Het merk heeft een groot assortiment aan functionele en handige producten voor jij en jouw dieren voor de volle honderd procent van profiteren. Voor het hele assortiment van Equine America of voor een goed overzicht van de verschillende producten kan je hier verder lezen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Equine America Buteless High Strength
  vanaf € 48,70

  Equine America Buteless High Strength

  (3)
 2. Cortaflex HA Super Fenn Solution
  vanaf € 89,95

  Cortaflex HA Super Fenn Solution

  (0)
 3. Equine America Turmeric 3kg
  € 27,95

  Equine America Turmeric 3kg

  (2)
 4. Equine America No More Moods 1 Ltr
  € 59,95

  Equine America No More Moods 1 Ltr

  (0)
 5. Cortaflex HA Regular Solution
  vanaf € 45,95

  Cortaflex HA Regular Solution

  (1)
 6. Equine America Liver Flush 500ml
  € 39,95

  Equine America Liver Flush 500ml

  (0)
 7. Equine America Summer Spray Original Citronella 1L
  € 15,97

  Equine America Summer Spray Original Citronella 1L

  (0)
 8. Equine America Cushins 1kg
  € 51,78

  Equine America Cushins 1kg

  (0)
 9. Equine America Tye Gard
  vanaf € 67,95

  Equine America Tye Gard

  (1)
 10. Equine America Derma Gel Spray
  vanaf € 12,69

  Equine America Derma Gel Spray

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Equine America staat bekend om haar zeer goede en kwalitatief hoge supplementen waarmee zij al de amerikaanse markt in zijn greep hebben. Het bedrijf is begonnen in 1988 met het maken van een aantal supplementen wat uiteindelijk is doorgegroeid tot het assortiment wat het nu is. De supplementen van Equine America worden vaak gebruikt door profesionele stallen en ruiters omdat de kwaliteit van het hoogste niveau is. Ook voldoen de supplementen aan de voorwaarden van de UK Veterinairy Medicines Directorate en de Food standards Agency.

Een van de succesvolle producten van Equine America is de Like Ice. Equine America Like Ice is gemaakt van hoogwaardige Chinese klei (Kaolien). Deze Chinese klei koelt enorm goed de benen van het paard. De klei welke gecombineerd is met mucopolysacchariden voor kraakbeen- en gewrichtsverzorging en Melaleuca en Aloe Vera welke samentrekkende en verstevigende eigenschappen is uitermate populair bij profesionele sporters. Equine America Like Ice is makkelijk af te spoelen waardoor het geschikt is voor een druk bezette stal.

Ook de Equine America Lamitreat XXXTREME Pasta is zo’n wondermiddel, deze geeft direct krachtige antioxidanten om snel schadelijke enzymen in de voeten te absorberen als laminitis aanvallen. Deze toxines in de voeten zijn factoren die waarschijnlijk de laminitic aanval veroorzaken.

Naast de genoemde producten heeft Equine America diverse andere supplementen. Zo is er de Equine America So Kalm Paste welke paarden tijdelijk kalmeren. Ook zijn er supplementen die een gezonde spier en gewrichtswerking stimuleren. Voor in de warme zomerdag is er de Equine America Summer Horse Citronella spray.

Kijk eens in ons grote assortiment voor paarden voor meer supplementen voor jouw paard. In dit assortiment vind je alle supplementen van Equine America en nog veel meer. Kortom, met de producten bij Agradi komen je dieren niets tekort.