Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Equi-Flector by Shires

Equi-Flector koop je natuurlijk het voordeligst in de webshop van Agradi.nl. Equi-Flector is een onderdeel van Shires Equestrian Products. In elk jaargetijde en op elk uur van de dag is het voor ruiter en paard belangrijk om gezien te worden wanneer je een buitenrit maakt. Equi-Flector by Shires biedt allerlei reflecterende producten aan om te zorgen dat jij en je paard goed zichtbaar zijn. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Equi-Flector Arm/Been band Reflecterend Roze One Size
€ 15,99

Equi-Flector Arm/Been band Reflecterend Roze One Size

(23)
Equi-Flector Veiligheidsvest Yellow
Vanaf€ 15,99

Equi-Flector Veiligheidsvest Yellow

(10)
Equi-Flector® by Shires Hondenjas Reflecterend Geel
Vanaf€ 29,99

Equi-Flector® by Shires Hondenjas Reflecterend Geel

(0)
Equi-Flector Borststuk Reflecterend Fluor Geel
€ 21,99

Equi-Flector Borststuk Reflecterend Fluor Geel

(24)
Sale
Equi-Flector Oornetje Reflecterend Oranje
Vanaf€ 10,99-21%

Equi-Flector Oornetje Reflecterend Oranje

(12)
Aantal per pagina:
24

Voor je paard biedt Equi-Flector artikelen zoals staart-reflectors, beenbanden, uitrijdekens en oornetjes. Als je paard volledig ingepakt is in reflecterende artikelen kun je daarnaast ook nog reflecterende items aan je tuig bevestigen zoals een borststuk of reflectiebanden om aan de teugels vast te maken. Uiteraard zijn alle producten voor je paard zo ontwikkeld dat ze comfortabel zitten om te zorgen dat je paard er geen hinder van ervaart.

Ook voor jou als ruiter biedt Equi-Flector veel artikelen die ervoor zorgen dat jij goed zichtbaar bent. Denk hierbij aan een hoes of band voor je cap, reflecterende handschoenen en veiligheidshesjes. Alle producten van Equi-Flector zijn verkrijgbaar in fluorescerend geel of in roze. Deze kleuren vallen andere weggebruikers het best op. Onderzoek heeft uitgewezen dat automobilisten ruiters en paarden met reflectie tot wel 3 seconden eerder zien. Of het nu overdag is of wanneer het al donker is, je bent echt veel beter zichtbaar met reflectie.

Belangrijk is om de Equi-Flector producten schoon te houden. Wanneer de producten vies worden zijn ze namelijk minder goed zichtbaar. De producten zijn uiteraard wasbaar, maar dit verminderd wel het effect. Daarom zijn de meeste artikelen van Equi-Flector zodanig ontwikkeld dat ze aan twee kanten gedragen kunnen worden. Wanneer de buitenkant vies is, draai je hem gewoon om. Zo kun je het wassen uitstellen en de levensduur van de producten vergroten.

Wil jij dus op een veilige en goed zichtbare manier genieten van buitenritten met je paard? Dan is Equi-Flector by Shires het merk voor jou! Er is genoeg keuze om de producten te kiezen die jij handig en mooi vindt. Niemand zal jullie over het hoofd kunnen zien! Koop jouw Equi-Flector by Shires artikelen tegen de beste prijs op Agradi.nl!Salisbury by Shires kopen? Bestel online op Agradi.nl