Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Duo Protection voor Paarden, Honden en Katten

Duo Protection koop je het meest voordelig online bij Agradi.nl! Duo Protection is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoefvet en supplementen voor paarden, honden en katten. Het merk heeft een ruim aanbod aan producten voor de hoeven en het leer van paarden en heeft daarnaast diverse producten voor honden. De producten voor paarden van Duo Protection bevinden zich dan ook in het grote assortiment bij de paarden en honden. Om meer informatie over de Duo Protection te krijgen kan je nu verder lezen, bezoek ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd

De producten van Duo Protection zijn ontstaan doordat er door de oprichters in het verleden werd opgemerkt dat gesmolten paardenvet hielp bij de verzorging van hoeven en leder. Zij hadden eigen paarden die jarenlang slechte hoeven hadden. Toen zijn zij gaan experimenteren met paardenvet wat de kwaliteit van de hoeven aanzienlijk verbeterde. Steeds meer mensen in hen omgeving zagen dit effect ook bij hun paard. Door de goede reacties is er al gauw besloten om het product op de markt te brengen. Omdat later ook bleek dat paardenvet een goed voedingssupplement voor honden was, is er ook de Duo Dog bij gekomen. De producten zijn zeer positief gestimuleerd door verschillende dierenartsen.

Voor paarden heeft Duo Protection Duo Hoef en de Duo leder. Duo Hoef is een product wat gebruikt wordt voor het verbeteren van de conditie van de hoeven. Duo Hoef bevat omega 1 en 3, glycerine en antibacteriële stoffen. Doordat het vet van gezonde paarden afkomstig is, is het vet van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Duo Dog is een supplement wat op verschillende manieren je hond van dienst kan zijn. Het paardenvet van Duo Dog kan ervoor zorgen dat de hond een gezonde huid krijgt en een glanzende vacht. Ook verbeterd duo dog de darmflora van de hond en ondersteund het de weerstand en goede gezondheid. Verder stimuleert het middel ook de botten van de hond die er uitermate sterk van worden.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Duo Protection in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Duo Protection maak je je dieren weer tevreden.