Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Corral Schrikdraadapparaten

Corral schrikdraadapparaten koop je online bij Agradi. Corral is een Duits merk dat zich specialiseert in afrastering. Wat voor soort dier je ook achter een omheining wil houden, Corral heeft de juiste afrastering. Dit merk heeft door de jaren heen een groot deel van de markt voor zich gewonnen. Dat is ook niet gek met de grote hoeveelheid aan mogelijkheden die zij bieden op het gebied van afrastering. Daarom maakt Corral ook een belangrijk deel uit van het online web assortiment van Agradi. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Corral Eco Flexibel Poortsysteem Zwart/Wit
Vanaf€ 12,40-14%

Corral Eco Flexibel Poortsysteem Zwart/Wit

(58)
Corral Super B170 0,17 Joule
€ 94,99

Corral Super B170 0,17 Joule

(0)
Agradi Power Waarschuwingsbordje Afrastering
Agradi Power Waarschuwingsbordje Afrastering
Gratis
Aantal per pagina:
24

Voor een goede afrastering heb je natuurlijk schrikkoord nodig. Het belangrijkste onderdeel. Daarnaast is geschikt een schrikdraadapparaat nodig. Corral heeft deze in verschillende soorten en maten, zo is er altijd een geschikt apparaat voor jou. Of je nu een grote of kleine weide af wilt zetten, we hebben het juiste product voor je. Natuurlijk moet je het schrikkoord ook vastmaken. Hiervoor gebruik je de Corral isolatoren. Deze gebruik je om de draad vast te maken aan de palen zonder stroom te geleiden. Je hebt isolator ringen, maar ook andere vormen. Bovendien gebruik je op hoekpalen andere isolatoren dan op palen die in een rechte lijn staan. Corral heeft veel verschillende isolatoren, waardoor je altijd de juiste vind.

Ga je een weiland afzetten of moet je een afrastering vervangen? Dan heb je de juiste spullen nodig. Je wilt je dieren veilig achter de draad houden en een hoge kwaliteit producten gebruiken, zodat je niet over een half jaar weer alles moet vervangen. Daarom koop je de producten van Corral nu goedkoop in de webshop van Agradi.nl. Dit merk biedt jou echt alles wat je nodig hebt om een weide of ander stuk land af te zetten. Dit merk heeft overal bij stil gestaan en biedt een totaal pakket. Daarom past Corral goed in het assortiment van Agradi.

Bovendien hebben wij nog veel meer handige en leuke artikelen. Op een groot deel van ons assortiment geldt onze stickerkorting. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Zo betaal je nooit te veel. Ook hebben wij een Sale pagina waar je artikelen vind die in de aanbieding zijn. Hier staan altijd nuttige producten tussen. Kortom, wat je ook zoekt: bij Agradi slaag je altijd!