Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

ANKY Springschoenen

ANKY springschoenen koop je online in de webshop van Agradi. Wereldberoemde Anky van Grunsven richtte het merk ANKY op met strenge eisen aan de materialen om de beste prestaties neer te zetten. De ruitersportartikelen worden gebaseerd op onderzoeken en technische hoogwaardige materialen. ANKY is dan ook een zeer goede aanvulling voor het assortiment van Agradi. Het comfort van het paard staat centraal bij ANKY, dit is een van de basis criteria voor betere prestaties, ook beschermende materialen zoals ANKY springschoenen. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
ANKY Springschoenen Zwart
€ 32,95

ANKY Springschoenen Zwart

(0)
Anky Springschoenen Climatrole Soft & Matt Wit
Vanaf€ 36,99-7%

Anky Springschoenen Climatrole Soft & Matt Wit

(1)
ANKY Springschoenen Active Dark Olive
€ 37,95€ 36,99-3%

ANKY Springschoenen Active Dark Olive

(0)
ANKY Springschoenen Wit
€ 32,95

ANKY Springschoenen Wit

(0)
Sale
ANKY Springschoenen Technisch Zwart XL
€ 39,95€ 33,96-15%

ANKY Springschoenen Technisch Zwart XL

(0)
Aantal per pagina:
24

De functie van ANKY springschoenen is om de hoef en de bal van de hoef te beschermen tegen tikken van buitenaf. Dit kan het aantikken van een balk of vaste hindernis zijn, of het aantikken van het achterbeen. Springschoenen helpen ook bij paarden die hun eigen ijzers aftrappen door hun achterbeen zo ver naar voren te zetten dat ze op hun eigen ijzer gaan staan.

De springschoenen van ANKY zijn gemaakt van drie lagen materiaal: neopreen aan de binnenzijde, synthetisch leer met perforaties aan de buitenkant en een aluminium vezel laag tussenin. Deze aluminium laag zorgt voor het opnemen van warmte en het afvoeren hiervan naar de buitenkant, dit voorkomt dat de hoef en de kootholte waar de springschoen bevestigd is te warm wordt. Door de perforaties in de buitenkant kan lucht circuleren onder de schoen en kan ook daardoor warmte en vocht afgevoerd worden.

ANKY heeft door deze technische materialen een aantal opvallende springschoenen. Speciaal voor paarden die erg gevoelig zijn voor schuurplekken zijn de springschoenen van ANKY ook verkrijgbaar met een schapenvacht rand aan de bovenkant.

Naast de ANKY springschoenen vind je bij Agradi nog veel meer van ANKY. Zo zijn er bijvoorbeeld bijpassende dressage boots en bandages. Ook de bekende Anky dekjes in de vele verschillende kleuren vind je in de collectie. Natuurlijk wordt de ruiter niet vergeten en kun je kiezen uit veel verschillende kleuren en modellen ANKY rijbroeken en ANKY shirts. Alles wat je nodig hebt van ANKY bestel je gemakkelijk en voordelig bij Agradi.