Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

ANKY Bandages

ANKY bandages koop je bij webshop Agradi. Wereldberoemde Anky van Grunsven richtte het merk ANKY op met strenge eisen aan de materialen om de beste prestaties neer te zetten. De ruitersportartikelen worden gebaseerd op onderzoeken en technische hoogwaardige materialen. ANKY is dan ook een zeer goede aanvulling voor het assortiment van Agradi. Het comfort van het paard staat centraal bij ANKY, dit is een van de basis criteria voor betere prestaties, ook beschermende materialen zoals de ANKY bandages. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
ANKY Bandages 3D Mesh Navy
€ 44,95

ANKY Bandages 3D Mesh Navy

(0)
ANKY Bandages 3D Mesh Zwart
€ 44,95

ANKY Bandages 3D Mesh Zwart

(0)
ANKY Bandages 3D Mesh Wit
€ 44,95

ANKY Bandages 3D Mesh Wit

(0)
Nieuw
ANKY Onderbandages 3D Mesh Zwart One Size
€ 29,95

ANKY Onderbandages 3D Mesh Zwart One Size

(0)
Nieuw
ANKY Onderbandages 3D Mesh Wit One Size
€ 29,95

ANKY Onderbandages 3D Mesh Wit One Size

(0)
Sale
ANKY Bandages Legion Blue One Size
€ 29,95€ 20,96-30%

ANKY Bandages Legion Blue One Size

(0)
Aantal per pagina:
24

ANKY bandages worden al heel lang gebruikt om de benen van het paard te beschermen tegen aantikken of stoten. Je kunt bandages in twee vormen gebruiken. Tijdens de training als werkbandage en er na of op transport als stalbandage, de bandages van ANKY en de accessoires zorgen dat je ze voor beide doeleinden kan gebruiken.

ANKY werkbandages worden gebruikt tijdens het rijden van het paard, zowel omdat ze de benen beschermen tegen het aantikken van het paard zelf als tegen het stoten tegen ander objecten. Ook maken bandages in de zelfde kleur als de rest van de spullen het plaatje helemaal af. Het voordeel van werkbandages is dat ze flexibel zijn en toch stevig, waardoor je paard comfortabel kan bewegen en de benen toch beschermd zijn. Het is dan ook belangrijk om de bandages stevig, maar niet te strak aan te brengen. Te strakke bandages knellen het been af, te losse bandages kunnen afzakken en zo ongelukken veroorzaken.

ANKY stalbandages worden gebruikt om de benen af te helpen koelen na de training. Ze worden altijd gebruikt met een onderbandage, eventueel gecombineerd met verkoelende gel zodat het slecht doorbloedde onderbeen en daarmee de pees gekoeld wordt en de bloeddoorstroming gestimuleerd wordt zodat afval stoffen gemakkelijk worden afgevoerd.

Naast ANKY bandages vind je de gehele collectie van ANKY bij Agradi zoals springschoenen van ANKY. Wil je een mooie combinatie maken met de bandages? Neem dan ook een kijkje bij de zadeldekjes van ANKY. Ook voor de ruiter is er modieuze en technisch doordachte kleding van ANKY, zoals de rijbroeken, shirts en vesten. Bestel hier gemakkelijk en voordelig ANKY bandages bij Agradi.