Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

ANKY Bandages

ANKY bandages koop je bij webshop Agradi. Wereldberoemde Anky van Grunsven richtte het merk ANKY op met strenge eisen aan de materialen om de beste prestaties neer te zetten. De ruitersportartikelen worden gebaseerd op onderzoeken en technische hoogwaardige materialen. ANKY is dan ook een zeer goede aanvulling voor het assortiment van Agradi. Het comfort van het paard staat centraal bij ANKY, dit is een van de basis criteria voor betere prestaties, ook beschermende materialen zoals de ANKY bandages.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Anky Onderbandages Coolmax Set van 4 Zwart
  vanaf € 27,95

  Anky Onderbandages Coolmax Set van 4 Zwart

  (0)
 2. Anky Bandages Basic Fleece Set van 4 Wit 3,5m
  € 29,95

  Anky Bandages Basic Fleece Set van 4 Wit 3,5m

  (3)
 3. Anky Onderbandages Coolmax Set van 4 Wit
  vanaf € 27,95

  Anky Onderbandages Coolmax Set van 4 Wit

  (0)
 4. Anky Bandages Set Blauw One Size
  € 31,95

  Anky Bandages Set Blauw One Size

  (0)
 5. ANKY Bandages Leopard Print Copper One size
  € 31,95

  ANKY Bandages Leopard Print Copper One size

  (0)
 6. Anky Bandagetas Zwart
  € 64,95 € 59,99 -8%

  Anky Bandagetas Zwart

  (0)
 7. Anky Bandagevlaggen Pride DK Set van 4 Silver/DK 4st
  € 4,95

  Anky Bandagevlaggen Pride DK Set van 4 Silver/DK 4st

  (0)
 8. Anky Bandagevlaggen Pride GB Set van 4 Silver/GB 4st
  € 4,95

  Anky Bandagevlaggen Pride GB Set van 4 Silver/GB 4st

  (0)
 9. Sale
  ANKY Bandages Silver One size
  € 28,95 € 21,71 -25%

  ANKY Bandages Silver One size

  (3)
 10. Sale
  ANKY Bandages Dark Navy One size
  € 28,95 € 21,71 -25%

  ANKY Bandages Dark Navy One size

  (3)
Aantal per pagina:
24 96

ANKY bandages worden al heel lang gebruikt om de benen van het paard te beschermen tegen aantikken of stoten. Je kunt bandages in twee vormen gebruiken. Tijdens de training als werkbandage en er na of op transport als stalbandage, de bandages van ANKY en de accessoires zorgen dat je ze voor beide doeleinden kan gebruiken.

ANKY werkbandages worden gebruikt tijdens het rijden van het paard, zowel omdat ze de benen beschermen tegen het aantikken van het paard zelf als tegen het stoten tegen ander objecten. Ook maken bandages in de zelfde kleur als de rest van de spullen het plaatje helemaal af. Het voordeel van werkbandages is dat ze flexibel zijn en toch stevig, waardoor je paard comfortabel kan bewegen en de benen toch beschermd zijn. Het is dan ook belangrijk om de bandages stevig, maar niet te strak aan te brengen. Te strakke bandages knellen het been af, te losse bandages kunnen afzakken en zo ongelukken veroorzaken.

ANKY stalbandages worden gebruikt om de benen af te helpen koelen na de training. Ze worden altijd gebruikt met een onderbandage, eventueel gecombineerd met verkoelende gel zodat het slecht doorbloedde onderbeen en daarmee de pees gekoeld wordt en de bloeddoorstroming gestimuleerd wordt zodat afval stoffen gemakkelijk worden afgevoerd.

Naast ANKY bandages vind je de gehele collectie van ANKY bij Agradi zoals ANKY peesbeschermers en springschoenen van ANKY. Wil je een mooie combinatie maken met de bandages? Neem dan ook een kijkje bij de zadeldekjes van ANKY. Ook voor de ruiter is er modieuze en technisch doordachte kleding van ANKY, zoals de rijbroeken, shirts en vesten. Bestel hier gemakkelijk en voordelig ANKY bandages bij Agradi.