Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

ANKY Dekje

ANKY dekjes koop je bij Agradi. ANKY staat binnen de ruitersport bekend om de hoogwaardige kwaliteit en technische ontwerpen voor zowel ruiter als paard. Het doel van ANKY is dan ook het produceren van artikelen die bijdragen aan een betere prestatie binnen alle vormen van ruitersport. Het merk kan dan ook niet ontbreken binnen de collectie van Agradi. Het zoeken naar innovaties voor ruiter en paard om beter te presteren begint al bij de basis. Verreweg het meest bekende item in het assortiment van ANKY zijn de zadeldekjes. Ook kun je nog een kijkje nemen bij al onze dekjes. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

ANKY was het eerste merk op de markt die de traditionele sjabrak een andere draai gaf. De dekjes zijn ontworpen vanuit de missie van ANKY om beter te kunnen presteren. Hiervoor is onderzoek gedaan naar hoe het dekje het paard beïnvloed tijdens het rijden. Hieruit bleek dat het schuiven van het zadel, de drukverdeling en de warmte doorlatendheid van het dekje van groot belang zijn voor het paard. Met deze kennis heeft ANKY een eigen lijn dekjes ontwikkeld.

De ANKY pads zijn gemaakt technische materialen. De buitenkant van de pad is gemaakt van suèdine, een luxe, synthetisch materiaal dat gemakkelijk schoon te houden is en slijtvast. Ook zorgt de suèdine ervoor dat het zadel minder snel schuift, gecombineerd met het siliconen logo van ANKY zorgt dit ervoor dat zowel het zadel als het dekje op de goede plek blijven.

Naast de doordachte bovenkant hebben de dekjes van ANKY een binnenzijde van Coolmax materiaal. Deze synthetische stof is zacht en rekbaar, waardoor schuren van het dek wordt voorkomen. Coolmax is een hoogwaardig technisch materiaal doordat het gemakkelijk zweet en warmte afvoert van het lichaam. Zo heeft je paard het minder warm tijdens het werk en wordt daarmee ongemak voorkomen.

De dekjes van ANKY zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen, de modetrends van elk seizoen volgend. Zo kun je in combinatie met de ANKY springschoenen en oornetjes van ANKY geheel in stijl rijden. Ook voor jezelf hebben wij een uitgebreid assortiment paardrijkleding, zoals ANKY rijbroeken en shirts van ANKY. Alles van ANKY is ontworpen op basis van de nieuwste bevindingen. Koop jouw ANKY dekje bij Agradi.