Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Agrochemica Wondspray

Agrochemica is een merk dat diverse gezondheidsproducten ontwikkeld voor vee. Ze leveren complementaire voedingssupplementen én zorg- en hygiëneproducten voor de veehouderij. Dit complete assortiment maakt Agrochemica een uitstekend merk voor de veehouders. Agradi heeft een groot assortiment van Agrochemica in haar webshop. Deze producten staan online voor een scherpe prijs. Wij helpen jou graag aan de allerbeste dierengezondheidsproducten. Bekijk hieronder het assortiment van Agrochemica. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sale
Agro Chemica Aloxan Alu-spray 200 Ml
€ 10,49€ 7,99-24%

Agro Chemica Aloxan Alu-spray 200 Ml

(53)
Sale
Agro Chemica Zinkoxidespray 200ml
€ 9,99€ 7,99-20%

Agro Chemica Zinkoxidespray 200ml

(43)
Aantal per pagina:
24

Agradi hebben we een eigen Dierendrogisterij en daarin vind je alle gezondheidsproducten of supplementen die je nodig hebt voor jezelf of je dieren. In de drogisterij van Agradi kun je alles vinden voor honden, katten, knaagdieren, mensen, paarden, pluimvee, rundvee, schapen, varkens, veterinaire instrumenten, vogels en wondverzorging.

Agrochemica is onderdeel van EW Nutriton, een dynamische organisatie die wereldwijd actief is op het gebied van functionele en innovatie voedings- en voedingssupplementen. Ze hebben een sterke wetenschappelijke productportfolio met duidelijke inzet voor onderzoek en ontwikkeling. Met onder andere Agrochemica willen ze de wereld veilig voeden en ondersteuning bieden voor dierenwelzijn. Ze gebruiken bij de productie minder antibiotica, minder gevaarlijke stoffen en gaan voor een duurzamere productie.

Agrochemica biedt complementaire voedingssupplementen én zorg- en hygiëneproducten aan voor verschillende soorten vee. Ook zijn deze producten ontwikkeld met de beste zorg en vriendelijke ingrediënten. De voedingssupplementen zijn voornamelijk gericht op de zuivelsector. Ze moeten de gezondheid van de kalveren ondersteunen. Daarnaast biedt Agrochemica ook producten aan die varkens en lammeren moeten ondersteuning tijdens het opgroeien. Ook hebben ze een groot aanbod aan verzorging- en hygiëneproducten voor vee. Denk aan sprays, balsems en gels voor verschillende toepassingen, zoals uier- en klauwverzorging en desinfectie. Agrochemica heeft deze producten ontwikkeld om de verzorging van het vee gemakkelijker te maken. Een veehouder heeft al genoeg om handen.

Alle producten van Agrochemica zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij in onze drogist allerlei andere geneesmiddelen voor jezelf en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Agrochemica meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Kortom wij hebben alles voor je eigen apotheek of je dierenapotheek.