• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Agrochemica Wondspray

 1. Sale
  Agro Chemica Zinkoxidespray 200ml
  € 8,99 € 8,49 -6%
  Agro Chemica Zinkoxidespray 200ml
  (30)
 2. Sale
  Agro Chemica Aloxan Alu-spray 200 Ml
  € 8,79 € 8,39 -5%
  Agro Chemica Aloxan Alu-spray 200 Ml
  (42)
Aantal per pagina:
20 100

Agradi hebben we een eigen Dierendrogisterij en daarin vind je alle gezondheidsproducten of supplementen die je nodig hebt voor jezelf of je dieren. In de drogisterij van Agradi kun je alles vinden voor honden, katten, knaagdieren, mensen, paarden, pluimvee, rundvee, schapen, varkens, veterinaire instrumenten, vogels en wondverzorging.

Agrochemica is onderdeel van EW Nutriton, een dynamische organisatie die wereldwijd actief is op het gebied van functionele en innovatie voedings- en voedingssupplementen. Ze hebben een sterke wetenschappelijke productportfolio met duidelijke inzet voor onderzoek en ontwikkeling. Met onder andere Agrochemica willen ze de wereld veilig voeden en ondersteuning bieden voor dierenwelzijn. Ze gebruiken bij de productie minder antibiotica, minder gevaarlijke stoffen en gaan voor een duurzamere productie.

Agrochemica biedt complementaire voedingssupplementen én zorg- en hygiëneproducten aan voor verschillende soorten vee. Ook zijn deze producten ontwikkeld met de beste zorg en vriendelijke ingrediënten. De voedingssupplementen zijn voornamelijk gericht op de zuivelsector. Ze moeten de gezondheid van de kalveren ondersteunen. Daarnaast biedt Agrochemica ook producten aan die varkens en lammeren moeten ondersteuning tijdens het opgroeien. Ook hebben ze een groot aanbod aan verzorging- en hygiëneproducten voor vee. Denk aan sprays, balsems en gels voor verschillende toepassingen, zoals uier- en klauwverzorging en desinfectie. Agrochemica heeft deze producten ontwikkeld om de verzorging van het vee gemakkelijker te maken. Een veehouder heeft al genoeg om handen.

Alle producten van Agrochemica zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij in onze drogist allerlei andere geneesmiddelen voor jezelf en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Agrochemica meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Kortom wij hebben alles voor je eigen apotheek of je dierenapotheek.