• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Coupeerapparaten varkens

  1. Outlet
    € 19,03 € 13,64 -28%
    Kerbl Houder voor Coupeer-apparaat met Transfomator
    (0)
Aantal per pagina:
20 100
Coupeerapparaten worden gebruikt in varkenshouderijen om de staart van het varken op een veilige en verantwoorde manier te verwijderen. Het verwijderen van de staart van het varken wordt gedaan om hen te beschermen tegen de soortgenoten in het zelfde hok. Het is namelijk zo dat wanneer varkens gestrest raken van de omstandigheden die zich voor doen, zij agressief kunnen worden. Deze omstandigheden kunnen erg uitlopend zijn. Varkens zijn alleseters en zullen dus zonder moeite de staarten van soortgenoten opeten. Door het eten aan andermans staarten ontstaan er gevaarlijke situaties in de varkensstallen, waarbij varkens kunnen omkomen aan bloedverlies. Door een coupeerapparaat te gebruiken worden staarten op een verantwoorde manier verwijderd, zodat dit geen ongelukken meer kan veroorzaken. 

Coupeerapparaten zijn enkel te gebruiken voor mensen die hiervoor bevoegd zijn, om zo het risico op onnodig verwonden zo klein mogelijk te houden. Bij het coupeerapparaat wordt de staart afgeknepen en word de wond meteen dichtgeschroeid zodat er geen bloedingen ontstaan. De coupeerapparaten van Agradi zijn in verschillende varianten te verkrijgen, zo ook met een appart snijsysteem voor het scheiden en dichtsmelten van touwen en koorden. 

Coupeerapparaten voor varkens zijn makkelijk in gebruik en hebben een stekker met daaraan een lang snoer voor veel bewegingsvrijheid. De coupeerapparaten hebben een goede warmteregeling zodat deze niet kunnen oververhitten bij gebruik en dus niet gevaarlijk worden. Coupeerapparaten zijn verkrijgbaar van het merk Kerbl, ook verkopen wij losse onderdelen van dit merk zoals losse snijders en nieuwe accu’s. 

Heb jij het coupeerapparaat gevonden dat je nodig hebt? Kijk dan zeker eens bij de andere producten in ons brede assortiment aan varkensbenodigdheden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook nog onder andere varkenskrammen en varkensdrijfmiddelen.  Op onze handige Sale pagina vind je ook regelmatig leuke acties en grote kortingen.