Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Premiere Trenshoofdstel

Premiere trenshoofdstellen zijn online te koop bij Agradi. Haal jouw favoriete exemplaar nu nog in huis en geniet van de comfortabele ritten samen met jouw paard. Het merk Premiere staat goed bekend om hun betaalbare producten, zowel voor paard als ruiter. Ook is het comfort gehalte erg hoog waardoor je samen met jouw paard of pony heerlijk kunt genieten van deze artikelen. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment en kies jouw ideale Premiere trenshoofdstel uit!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Premiere Hoofdstel Bastia Zwart
  € 79,95 € 63,96 -20%

  Premiere Hoofdstel Bastia Zwart

  (4)
 2. Sale
  Premiere Hoofdstel Cholet Zwart
  € 84,95 € 67,96 -20%

  Premiere Hoofdstel Cholet Zwart

  (1)
 3. Sale
  Premiere Hoofdstel Lorient Zwart/Wit
  € 89,95 € 71,96 -20%

  Premiere Hoofdstel Lorient Zwart/Wit

  (0)
 4. Sale
  Premiere Hoofdstel Fontaine Zwart
  € 79,95 € 63,96 -20%

  Premiere Hoofdstel Fontaine Zwart

  (5)
Aantal per pagina:
24 96

Trenshoofsstellen van Premiere zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met een hoge of een lage neusriem, een frontriem met of zonder imitatie diamaneten en in diverse kleuren en maten. Een grote groep paardeneigenaren en ruiters kiezen voor Premiere vanwege de prijs en de bijbehorende levensduur. Houd al jouw lederen artikelen goed bij, zo blijven ze ook langer in optimale conditie. Dit kun je bijvoorbeeld doen met de zadelleer onderhoudsproducten. Ben je nieuwsgierig geraakt naar de andere mooie producten van het merk Premiere? Neem dan ook eens een kijkje in onze Premiere Ruitershop.

In de Premiere ruitershop vind je onder andere ook stang en trens hoofdstellen. Dit zijn hoofdstellen met niet één, maar met twee bitten. Daarom heet het ook een stang en trenshoofdstel. Het rijden met een soortgelijk Premiere hoofdstel vergt natuurlijk wel wat extra kennis van het paard en van de verschillende rijtechnieken. Daarom worden deze trenshoofdstellen meestal pas gebruikt wanneer je met jouw paard op een hoger niveau rijdt. Naast diverse Premiere trenshoofdstellen vind je hier natuurlijk ook allerlei andere Premiere producten, zoals paardenverzorging of Premiere dekens. Wanneer je positief wilt opvallen in de rijbak samen met jouw geliefde paard en zijn gloednieuwe trenshoofdstel, dan moet je paard er natuurlijk ook goed verzorgd bij lopen. Zorg ervoor dat jouw paard of pony net zo mooi glimt als jouw hoofdstel, dan zullen mensen zeker naar jullie omkijken! Combineer de kleuren van jouw eigen paardrijkleding met de kleuren van het dekje van jouw geliefde viervoeter en jullie lopen er als set geheel in stijl bij.

Premiere trenshoofdstellen zijn zeer geliefd en natuurlijk voordelig verkrijgbaar op Agradi.nl! Zie ook de Agradi stickerkorting. Deze korting is namelijk toepasbaar op een groot aantal artikelen in ons assortiment. Haal jouw nieuwe Premiere trenshoofdstel nu nog in huis en geniet samen van alle toekomstige ritten!