Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Premiere Longeerhulp

Premiere longeerhulp koop je online bij Agradi! Werk jij graag met extra hulpmiddelen tijdens het longeren van jouw paard of pony? De hulpteugels van Premiere zijn zowel te vinden in maat full als in maat pony. Twijfel dus niet en haal jouw favoriete exemplaar nu nog in huis! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Naast diverse hulpteugels en bijzetteugels van het merk Premiere vind je ook andere paardenartikelen die zeer geschikt zijn voor het longeren. Ook kun je deze goed gebruiken voor het loswerken van jouw paard of voor het werken met de dubbele lijnen. Zie bijvoorbeeld de Premiere kaptoom, longeerlijnen, longeerbitstukjes en de Premiere longeersingels. Dan ben je gelijk klaar om aan de slag te gaan en kun je ook goed variëren in de training. Zowel het longeren, als het loswerken en het werken met de dubbele lijnen is dan ook ideaal voor de variatie. Het is natuurlijk leuk om de trainingen wat af te kunnen wisselen. En daarnaast is het ook handig om jouw paard fysiek in een goede conditie te houden.

Premiere longeerhulpen, zoals bijzetteugels, worden vaak gebruikt met de intentie om jouw paard nageeflijk te leren lopen. Je wilt natuurlijk dat jouw geliefde viervoeter zijn rug goed gebruikt en niet hol maakt. Daar kan een longeerhulp bij helpen. Bij ons vind je ook hulpteugels speciaal bedoeld voor het rijden. Let er wel op dat je voor gebruik eerst goed kennis opdoet over hoe je een Premiere longeerhulp het beste kunt gebruiken in de training. Zoals bij ieder hulpmiddel geldt: het werkt alleen bij correct gebruik van het materiaal. Ook wil je geen hulpteugel gebruiken als jouw paard bijvoorbeeld fysiek iets mankeert, maar door de longeerhulp wel in een bepaalde positie moet lopen. Schat dus goed jouw eigen paard of pony in en maak hier een bewuste keuze in. Premiere longeerhulpen kunnen natuurlijk wel goed helpen om net even dat laatste stukje nageven te kunnen bevestigen tijdens het longeren. Dit kan dan natuurlijk ook weer helpen tijdens het rijden.

Premiere hulpteugels zijn voordelig online te koop op Agradi.nl. Zie ook de Agradi stickerkorting, deze is namelijk toepasbaar op een groot aantal artikelen in ons assortiment. Paardenartikelen kopen is natuurlijk altijd al leuk, maar het wordt helemaal een feest als het ook nog eens extra voordelig is!