Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Premiere Dekensingel

Premiere dekensingels koop je natuurlijk online bij Agradi i! Bijna iedere paardenliefhebber kent het mooie en kwalitatieve merk Premiere wel. De dekensingels zijn niet alleen waanzinnig handig, ze zijn ook nog eens zeer betaalbaar. Twijfel dus niet en haal jouw singels nu nog in huis!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Premiere Elastische Dekensingel Zwart
  € 6,95 € 5,21 -25%

  Premiere Elastische Dekensingel Zwart

  (119)
 2. Sale
  Premiere Elastische Dekensingel Blauw
  € 6,95 € 5,21 -25%

  Premiere Elastische Dekensingel Blauw

  (119)
Aantal per pagina:
24 96

Heb jij al zo’n prachtig Premiere deken in huis, maar beginnen jouw dekensingels het inmiddels wat te begeven? Of zijn ze misschien net iets te lang of te kort voor jouw paard? Of misschien heb je wel graag wat extra exemplaren als reserve, mocht jouw paard een keer iets te wild omgaan met zijn deken. Voor ieder doel kun je natuurlijk terecht bij Agradi in het online assortiment. Ook voor andere paardenartikelen kun je bij ons terecht, neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze algemene ruitershop. In de ruitershop vind je diverse producten van verschillende merken. Ga bijvoorbeeld voor een mooi paardenhalster dat van kleur perfect bij jouw Premiere deken en dekensingels past. Loop samen met jouw geliefde paard geheel in stijl over het erf. Is jouw paard geschoren en kan die wel wat extra warmte gebruiken? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooi Premiere winterdeken. Ideaal om te gebruiken wanneer jouw geliefde viervoeter wat meer moeite heeft om zichzelf warm te kunnen houden. Ook onderdekens en staartbeschermers van het mooie, kwalitatieve merk Premiere zijn bij ons verkrijgbaar.

Premiere dekensingels zijn ideaal om te gebruiken voor verschillende soorten dekens. Zo zijn de singels onder andere te gebruiken voor de Premiere regendekens, vliegendekens en eczeemdekens. Paarden staan er om bekend dat ze nog wel eens wat onvoorzichtig met hun dekens om kunnen gaan. Zorg er daarom voor dat je nooit zonder reserves zit! Haal een extra deken en een extra paar dekensingels in huis zodat jouw paard er in iedere situatie comfortabel bij staat. Premiere dekensingels bestel je bij Agradi!