Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

PIPPA

PIPPA Equestrian Soap produceert natuurlijke shampoobars speciaal ontworpen voor de gevoelige paardenvacht. De shampoo van PIPPA bevat geen onnodige toevoegingen, hierdoor is het beter voor jouw paard! Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
PIPPA Zeepplankje
Vanaf€ 7,46-25%

PIPPA Zeepplankje

(0)
Sale
PIPPA Bijenwasdoek
€ 9,94€ 7,46-25%

PIPPA Bijenwasdoek

(0)
Aantal per pagina:
24

De natuurlijke shampoobars van PIPPA Equastrian Soap worden speciaal ontworpen voor de gevoelige paardenvacht en huid. Geen onnodige toevoegingen, dus beter voor jouw paard. De shampoobars worden met de hand gemaakt. Het wordt geleverd met een handig zeepzakje, hier kan je de bar in doen tijdens het wassen van jouw paard en is de zeep niet zo glibberig. Na het wassen haal je de zeep uit het zakje en spoel je het zakje uit. Als je dit vervolgens apart van elkaar laat drogen, droogt het sneller en blijft ze zeep langer goed. Met één shampoobar kan je 10 tot 15 full body wasbeurten doen.

PIPPA heeft vier verschillende shampoobars:

  • De Tea Tree & Eucalyptus shampoobar kan worden gebruikt ter verzorging en verzachting van de huid van jouw paard bij insectenbeten. Het kan de ruwe en geprikkelde huid kalmeren.
  • De Honing & Propolis shampoobar ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en kan verzachting bieden aan de ruwe en schrale huid van jouw paard.
  • De Poppy Seed & Lime shampoobar maakt extra goed schoon door de scrubbende werking van het maanzaad. Dit is een natuurlijke milde shampoo voor het paard en geeft een verfrissende geur door de biologische limoen olie.
  • De Lavender shampoobar is verrijkt met lavendelolie en lavendel blaadjes. Deze natuurlijke zeep is gemakkelijk uit te spoelen.

Kan je niet kiezen tussen deze vier shampoobars? Dan heeft Agradi ook een proefpakket van PIPPA in het assortiment! Dit proefpakket bestaat uit alle vier de shampoobars in een mini variant.