Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Lorenzini

Lorenzini is het eerste bedrijf ter wereld dat titanium heeft gebruikt bij de productie van paardensportartikelen, waarbij het zijn buitengewone eigenschappen heeft gerealiseerd en items voor paarden heeft gemaakt die door ruiters en dierenartsen als revolutionair worden beschouwd. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Lorenzini is het eerste bedrijf ter wereld dat titanium ging gebruiken in de productie van paardensportartikelen. Ze kwamen achter de buitengewone eigenschappen van titanium en hiervan worden producten gemaakt voor paarden die als revolutionair worden gezien door ruiters en dierenartsen.

Titanium is bedekt met een laag kooldioxide. Dit heeft een hoge beschermingskracht tegen veel bacteriën zoals stafylokokken, streptokokken, miltvuurbacil, legionella en vele andere. Het heeft ook een natuurlijke bescherming tegen verontreinigende stoffen zoals stikstofdioxide, benzeen, zwaveloxide, koolmonoxide en enkele fijne stofdeeltjes. Door te kiezen voor Lorenzini producten, verbeter je de gezondheid, het gedrag en de prestatie van jouw paard.

De titanium technologie van Lorenzini is toegepast bij producten zoals bitten, stijgbeugels, beugelriemen en sporen. Het is een erg licht materiaal waardoor bijvoorbeeld de beugels licht en comfortabel zijn.

Titanium is het enige metaal dat volledig biocompatibel is met het menselijk lichaam en dus ook met de botten en het weefsel van paarden. Het veroorzaakt dus geen overgevoeligheid. Het metaal is erg licht en sterk, waardoor het het meest gebruikte materiaal in de lucht- en ruimtevaart is. Het wordt ook gebruikt voor medische en chirurgische doeleinden. Het heeft een hoge weerstand tegen corrosie, vergelijkbaar met platina.

De producten van Lorenzini hebben een elegant, esthetisch en origineel design. De producten worden gemaakt in Italië. Het zijn designproducten die opvallen door de zorg voor elk detail, door de harmonie van lijnen en vormen en door de exclusiviteit van de aanpasbare kleuren. Een waar genot voor het oog, dat kwaliteit toevoegt aan jouw passie.

Met een titanium bit maakt het paard een overvloedige hoeveelheid speeksel aan, dit helpt de nekspieren ontspannen. De bitten van Lorenzini voelen glad aan en zijn extreem licht. Ze zijn gemaakt van puur massief titanium. Dit is de optimale keuze voor kracht, prestatie en schoonheid.