Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Knock Off tegen Ongedierte

Knock Off koop je voordelig online bij Agradi.nl! Knock Off is een merk dat zich specialiseert in het maken van producten voor mensen. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Knock Off Mierenlokdoos 2 stuks
€ 6,95

Knock Off Mierenlokdoos 2 stuks

(0)
Knock Off Vliegenmepper Telescopisch 1 st
€ 3,75

Knock Off Vliegenmepper Telescopisch 1 st

(1)
Knock Off Vlieger Bird Bouncer Los
€ 32,50

Knock Off Vlieger Bird Bouncer Los

(0)
Knock Off Raamval Voor Vliegen 4 st
€ 3,50

Knock Off Raamval Voor Vliegen 4 st

(0)
Aantal per pagina:
24

Knock Off richt zich vooral op het weren van vervelende insecten zoals muggen. Er zijn veel verschillende soorten systemen die de plaag aan insecten zeer kan laten afnemen zodat je geen last meer hebt van deze vervelende beesten. Deze producten zijn te vinden in het grote assortiment van Agradi.nl.

Je kent het wel, wanneer je ’s avonds in slaap probeert te komen, wordt je uren lang gepest door zo’n vervelende mug. Ook zorgen deze kleine beestjes voor het nodige ongemak en jeuk. Knock Off begrijpt dat je daar vanaf wilt komen. Met haar innovatieve producten gaat Knock Off voor langere perioden deze ellendige beestjes tegen en garandeert een goede nachtrust.

Zo heeft Knock Off een speciaal apparaatje bedacht waarmee spinnen op afstand worden gehouden. Dit apparaatje heeft de Knock Off Spider Repeller en houdt spinnen tot op 200 vierkante meter op afstand. Behalve spinnen verjaagt de Spider Repeller ook ander ongedierte zoals vlooien, kakkerlakken en zilvervisjes met behulp van een ultrasone technologie die in combinatie werkt met een elektromagnetisch systeem. De spinnen verjager kan makkelijk worden aangebracht in het stopcontact en is niet schadelijk voor mensen of huisdieren.

Ook heeft Knock Off speciale sprays waarmee je huisdieren worden geweerd van plekken waar je ze niet wilt hebben, zoals op de bank. Met de handige spray breng je het middel aan op de ongewenste plek en huisdieren zullen hierna deze plek vermijden. Deze spray werkt tot wel een week lang.

Knock Off heeft zelfs producten om ongedierte zoals ratten en muizen op afstand te houden met behulp van ultrasone technieken. Ook deze kan aangebracht worden in het stopcontact en is niet schadelijk voor jouw of je huisdieren.

De producten van Knock Off worden veelvoudig gebruikt in huizen, slaapkamers, hotels en supermarkten om zo ongedierte op afstand te houden. Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten middelen die ongedierte tegengaan van Knock Off in ons assortiment. Met de producten van Knock Off wordt het leven een stuk makkelijker.