Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Eutra

Voor alle producten van Eutra kan je terecht bij Agradi. Wanneer je koeien houdt wil je natuurlijk het beste voor je dieren hebben. Soms is het noodzakelijk om extra zorg te bieden aan je koeien. Dit kan op verschillende manieren, je kan ze extra krachtvoer geven, een supplement toedienen maar je kan ook Eutra gebruiken voor het verzorgen van de uiers. Eutra wordt door vele professionele boeren gebruikt om de uierkwaliteit optimaal te houden en daarmee de koeien tevreden te houden. Om meer te weten te komen over Eutra kan je hier informatie vinden. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Eutra Uiervet
Vanaf€ 5,99

Eutra Uiervet

(12)
Aantal per pagina:
24

Eutra Uiervet is een speciale zalf die zo ontwikkeld is voor melkveehouders welke koeien hebben met uierproblemen. Daarnaast kan Eutra ook preventief worden gebruikt in de melkstal. De uiers van koeien op een melkveebedrijf hebben het zwaar te verduren waardoor een goede verzorging erg belangrijk is. Eutra ondersteund de natuurlijke verzorging van de spenen en de uier zonder dat de melkkwaliteit hiermee in gevaar komt. Sterker nog, de uier crème helpt de melkkwaliteit juist te verbeteren. De uierzalf van Eutra trekt snel in de huid en zorgt voor een goede vochthuishouding in de uier en in de spenen.

Naast Eutra’s uiervet zijn er nog veel meer andere producten in onze webshop die de moeite waard zijn om te bekijken. Zo zijn er meer drogisterij artikelen voor rundvee. Ook voor andere diersoorten zoals schapen en geiten is er van alles te vinden. Wordt lid van onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste kortingen!