Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Doils Joint, Skin en Vital

Doils Joint, Skin en Vital koop je online bij Agradi.nl. Doils is een Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in voedingssupplementen voor honden op basis van oliën. De supplementen ondersteunen de gezondheid van dieren en werken preventief tegen ziektes door het verhogen van de weerstand. In de webshop van Agradi.nl zijn supplementen te vinden bij de Hondendrogist. Deze supplementen in onze webshop hebben betrekking op de gewrichtsondersteuning van honden, de huidverzorging en de algehele conditie. Kan jouw hond op een van deze vlakken dus wel wat ondersteuning gebruiken? Overweeg dan eens de supplementen van Doils. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Doils Joint Hond
Vanaf€ 36,99

Doils Joint Hond

(13)
Aantal per pagina:
24

De oliën worden gewonnen uit diepzeevissen. De oliën bevatten stoffen die ondersteuning bieden aan de gezondheid van verschillende andere dieren, waaronder honden. Een goed voorbeeld hiervan is Omega-3, een stof waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. Zowel humaan als bij verschillende diersoorten. Dit vetzuur heeft een belangrijke werking binnen de hersenen en op de weerstand van zowel dieren als mensen. Wat extra hiervan kan dus nooit kwaad. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld. De supplementen van Doils bevatten uiteraard nog meer stoffen dan alleen Omega 3. Voor de precieze samenstelling van de supplementen kun je een kijkje nemen bij de productomschrijvingen. Hier vind je alles wat je wilt weten over de samensteling.

Doils bied kwalitatieve voedingssupplementen aan, waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. De normen voor de zuiverheid van de producten liggen op menselijk niveau, dat is wat zorgt voor de hoge kwaliteit van de oliën. Om deze kwaliteit te behalen ondergaan de producten een tal van procedures om te voldoen aan de zuiverheidsnormen. Kortom, voor de ondersteuning van de gezondheid van je hond vindt je alles in ons assortiment. Doils levert hier een belangrijke bijdrage aan. Daarom koop je dit merk nu goedkoop bij Agradi. Bovendien doen vele artikelen mee aan onze stickeractie. Met deze stickeractie krijg je nog eens extra korting op het door jou gekozen artikel, wat natuurlijk l een standaard lage prijs heeft. Zo betaal je dus zeker de beste prijs! Ook hebben wij nog veel meer producten in de aanbieding. Op onze Sale pagina is een overzicht te vinden van de deelnemende artikelen. Zo vind je dus alles wat je nodig hebt gemakkelijk op Agradi.nl!