Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Dog Gone Smart Pet Products

De producten van Dog Gone Smart maken gebruik van "nanotechnologie" en zijn zo op een natuurlijke manier vuil, water en bacterie afstotend. Vaak wordt de geur van honden veroorzaakt door de olie in de vacht. Deze vachtolie komt in contact met het textiel en trekt vervolgens bacterieën aan die deze onaangename hondengeur veroorzaken. Textiel dat bewerkt is met Repelz-it® nanotechnologie heeft zo’n enorme olie-afstotende werking dat het helpt hondengeur te voorkomen. De beschermende bewerking blijft tot na 50 wasbeurten intact. Het bewerkte textiel is huisdier- en milieuvriendelijk en niet giftig. De Nano Repelz-it® textielbewerking is vrij van PFOA (perfluorooctanoic acid) én PFOS (perfluoro-octane sulphonate). Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Dog Gone Smart Handdoek Shammy Grijs 80x35cm
€ 28,99€ 26,99-7%

Dog Gone Smart Handdoek Shammy Grijs 80x35cm

(3)
Aantal per pagina:
24

Dog Gone Smart koop je in de online webshop van Agradi. Dog Gone Smart staat bekend om haar fantastische producten voor honden. Het komt wel een voor dat je trouwe viervoeter iets minder fris ruikt. Dit komt vaak door de olie in de vacht van je hond. Die geur wil je natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben. De artikelen van dit merk bieden daar uitkomst voor. Daarom koop je alle producten van Dog Gone Smart nu goedkoop in de online webshop van Agradi.

In ons assortiment hebben we je veel te bieden als het gaat om de artikelen van Dog Gone Smart. Het kan dus voorkomen dat je rond niet lekker ruikt. Dat wordt veroorzaakt omdat de vachtolie in aanraking komt met textiel. Dit trekt bacteriën aan die de onaangename hondengeur veroorzaken. De artikelen van Dog Gone Smart voorkomen dat je viervoeters ongewenste geuren achterlaten. Dit komt door de nanotechnologie. Zo koop je bijvoorbeeld een mooi Dog Gone Smart bed waarin je hond lekker kan liggen. Juist omdat deze met behulp van nanotechnologie gemaakt is, blijft je hond lekker ruiken. Bovendien is het niet giftig en goed voor het milieu. Naast dat wij altijd een zo compleet mogelijk aanbod verzorgen, bieden we je graag ook onze laatste prijsgarantie. Bij Agradi weet je zeker dat je alle producten voordelig koopt. Wij snappen het namelijk goed dat je niet te veel wil betalen.

Het merk Dog Gone Smart is afkomstig uit de Verenigde Staten. Expert op het gebied van dierengedrag, Chris Onthank, heeft dit bedrijf opgericht. Hij heeft veel ervaring met hoe je om moet gaan met honden. Hierdoor heeft hij uitstekende kennis op het gebied van geurbestrijding. De artikelen worden geproduceerd door experts vanuit de hele wereld. Elke keer wordt er op een innovatieve manier gedacht aan nieuwe ideeën.

Kortom, wij selecteren de beste producten speciaal voor jou. Vanaf nu is het verleden tijd dat je huisdier onaangename geuren achterlaat. Je huis ruikt weer helemaal fris. Daarom koop je alle producten van Dog Gone Smart nu voor de scherpste prijs bij Agradi. Bovendien doen vele artikelen van dit merk mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je aantrekkelijke kortingen bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer producten in de aanbieding. Daarnaast hebben wij ook een Outlet pagina. Hierop staan alle artikelen die binnenkort niet meer bij ons te verkrijgen zijn. Maar op dit moment zijn deze nog te koop met veel korting. Sla dus snel je slag voordat het te laat is. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.