Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Denka Ongedierte

Denka middelen koop je online bij Agradi.nl. Denka is een merk dat zich sinds 1932 bezighoudt met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bestrijdingsmiddelen. Hierbij staat de bescherming van het milieu, mens en dier centraal. Het bedrijf ontwikkelt bestrijdingsmiddelen zoals tegen gewassen, maar ook andere producten tegen ongedierte op dieren en in de omgeving van dieren. Denka produceert zowel voor ondernemers als voor particulieren. Deze producten vind je bij onze Vogeldrogist, Rundveedrogist en Ongedierte op Agradi.nl, onder andere onder de categorie tegen ongedierte en veehouderij benodigdheden. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sale
Veerust Super Spray Rundvee 600ml
€ 19,95€ 15,99-20%

Veerust Super Spray Rundvee 600ml

(831)
Aantal per pagina:
24

Binnen de veehouderij gaat het vooral om vliegen, dazen en andere insecten tegen te gaan. Deze komen erg veel voor in de veehouderij en paardenhouderij en kunnen voor veel overlast zorgen. Niet alleen voor de dieren natuurlijk, maar ook voor jou als jij de dieren aan het verzorgen bent. Het is daarom fijn als je vliegen en dergelijke op de een of andere manier kan weren. Hiervoor biedt Denka verschillende sprays aan. Zoals het welbekende Veerust, wat op de dieren gebruikt mag worden. Daarnaast zijn er ook nog een spray voor de leefomgeving van de dieren. Zo wordt de overlast maximaal beperkt. Daarnaast hebben wij in ons assortiment op Agradi.nl ook middelen voor de ongedierte waar vogels last van hebben. Het gaat hier natuurlijk niet om vliegen of dazen. Vogels hebben last van kleinere beestjes zoals bloedluizen, mijten en muggen. Met de sprays en vloeistoffen van Denka bescherm je niet alleen de vogels zelf, maar ook de verblijven waar ze in leven. Anders blijf je natuurlijk last houden van het ongedierte. Met de producten van Denka pak je het probleem volledig en grondig aan.

Kortom, ben je benieuwd geworden wat Denka jou en je dieren kan bieden? Of je nu op zoek bent voor een product voor vee, paarden of vogels, wij bieden het je allemaal. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, ze worden immers niet voor niet zowel particulier als voor ondernemers gebruikt. Een ondernemer kiest natuurlijk voor een merk dat zijn werking bewezen heeft en dat heeft Denka. Bovendien betaal je natuurlijk de beste prijs als je de producten koopt in onze webshop. Kom dus snel kijken op Agradi.nl, want jij wil toch ook het beste voor je dieren?