Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

BR Peesbeschermers

BR peesbeschermers koop je bij Agradi voor de laagste prijs! BR peesbeschermers gebruik je om de pezen die aan de achterzijde van heet been van je paard liggen te beschermen. Peesbeschermers zijn, in tegenstelling tot beenbeschermers, open aan de voorkant. Dit is omdat ze bedoeld zijn om de blootliggende pezen van je paard of pony te beschermen, en die liggen aan de achterzijde van het been van je paard. Vind je geen geschikte BR peesbeschermers? Neem dan vooral een kijkje bij al onze peesbeschermers. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
BR Peesbeschermers Country Tech Achterbenen Zwart
€ 84,95

BR Peesbeschermers Country Tech Achterbenen Zwart

(0)
BR Peesbeschermers Country Tech Voorbenen Zwart
€ 79,95

BR Peesbeschermers Country Tech Voorbenen Zwart

(0)
BR Peesbeschermers Urban Comfort Zwart
€ 89,95

BR Peesbeschermers Urban Comfort Zwart

(0)
BR Peesbeschermers Xcellence Port Royale
€ 36,95

BR Peesbeschermers Xcellence Port Royale

(83)
BR Peesbeschermers Xcellence Iceberg Green
€ 36,95€ 33,99-8%

BR Peesbeschermers Xcellence Iceberg Green

(83)
Sale
BR Peesbeschermers Ultimo Zwart
€ 59,95€ 51,99-13%

BR Peesbeschermers Ultimo Zwart

(128)
Aantal per pagina:
24

Een voorbeeld van BR peesbeschermers vind je in de BR Pro Tech Set. Deze set bestaat uit twee peesbeschermers (voor de voorbenen van je paard), en twee kogelbeschermers (voor de achterbenen). Alle vier de beschermers zijn voorzien van een neopreen voering en een harde buitenkant van polyurethaan. Je sluit de peesbeschermers met twee horizontaal sluitende klittenbandsluitingen, en daaroverheen een verticale klittenbandsluiting. Voor de kogelbeschermers geldt hetzelfde, alleen hebben deze maar één horizontaal klittenband omdat de kogelbeschermer minder hoog is dan de peesbeschermer.

Een populaire lijn van BR is de BR Event-lijn. In deze lijn vallen ook de BR Event peesbeschermers. De buitenkant van deze peesbeschermers is gemaakt van het stevige polyurethaan, en aan de binnenzijde is een neopreenvoering aangebracht. De peesbeschermers sluiten hetzelfde als de BR Pro Tech peesbeschermers: met twee horizontale klittenbandsluitingen, en daar overheen één verticaal klittenband. Aan het verticale klittenband is een BR logo bevestigd. De BR Event Peesbeschermers zijn in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder zwart, wit, groen, rood, blauw en roze.

Een ander populair model binnen de BR peesbeschermers zijn de BR Ultimo. Deze peesbeschermers zijn net als de BR Events en de BR Pro Tech’s gemaakt van polyurethaan en gevoerd met neopreen. Wel is de sluiting anders. In plaats van klittenbandsluitingen hebben deze BR peesbeschermers elastische riempjes met een knopsluiting. Deze peesbeschermers zijn er ook voor de achterbenen van je paard, namelijk de BR strijklappen of de BR Ultimo kogelbeschermers.

Weer een ander soort BR peesbeschermers zijn de BR Snuggle. Deze peesbeschermers zijn in principe hetzelfde als de BR Pro Tech Peesbeschermers, alleen hebben deze peesbeschermers in plaats van een neopreenvoering een voering van synthetische schapenvacht, wat lijkt op bont. Dit is ideaal voor paarden met een gevoelige huid. Verder is er op de overslaande (verticale) klittenbandsluiting een BR logo afgebeeld.

Naast BR peesbeschermers, vind je bij ons ook BR beenbeschermers, BR bandages en springschoenen van BR. Bestel jouw BR peesbeschermers gemakkelijk bij Agradi.