Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

ANKY Sokken

ANKY sokken koop je online bij Agradi. ANKY staat binnen de ruitersport bekend om de hoogwaardige kwaliteit en technische ontwerpen voor zowel ruiter als paard. Het doel van ANKY is dan ook het produceren van artikelen die bijdragen aan een betere prestatie binnen alle vormen van ruitersport. Het merk kan dan ook niet ontbreken binnen de collectie van Agradi. Het zoeken naar innovaties voor ruiter en paard om beter te presteren begint al bij de basis, zoals de ANKY sokken. Ook kun je nog een blik werpen op al onze rijsokken. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Voor het paardrijden zijn verschillende, specifiek voor de sport ontworpen kledingstukken nodig. Zo heeft ANKY sokken ontworpen die aan alle eisen van de ruiter voldoen. Tijdens het paardrijden beweeg en belast je je voet op een andere manier dan bij dagelijkse beweging en andere sporten. Ook zijn rijsokken langer, tot over de kuit, zodat ze over de pijpen van de rijbroek vallen en daarmee zorgen dat je geen last van plooien hebt na het aantrekken van je rijlaarzen of chaps.

De sokken van ANKY zijn gemaakt van een combinatie van elastische vezels en katoen die schuren voorkomen en zweet en lucht doorlaten, zodat ze altijd prettig en droog zullen aanvoelen. Op de plaatsen die de meeste druk opvangen tijdens het rijden, de bal van de voet, hiel en de enkel zijn de sokken extra verstevigd om hier ondersteuning te geven aan je voet tijdens het rijden.

Naast paardrijsokken vind je nog veel meer van ANKY voor ruiter en paard bij Agradi. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de rijbroeken van ANKY, van hoge kwaliteit en in veel modieuze kleuren verkrijgbaar. Ook de ANKY shirts zijn technisch doordacht ontworpen en heel trendy uitgevoerd. Voor je paard heeft ANKY een grote collectie hoofdstellen in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat je zeker een passend hoofdstel voor jouw paard vind. De bekende dekjes van ANKY kunnen we natuurlijk niet vergeten, in alle modieuze kleuren en met een doordacht ontwerp en gemaakt van de modernste technische stoffen. De verschillende soorten beenbeschermers van ANKY zijn perfect om de benen van jouw paard te beschermen, welke discipline je ook beoefend. Zo bestel je alles wat je nodig hebt van ANKY voor jezelf en je paard gemakkelijk en voordelig bij Agradi.