• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu dekens tot 30% korting - nieuwe winter collecties nu beschikbaar

Tot 30% korting op dekens - Wintercollectie beschikbaar

Amflee Spot-On voor Kat en Hond

 1. Sale
  vanaf € 10,82
  Amflee 50mg spot-on Kat
  (2)
 2. Sale
  € 23,99 € 15,67 -35%
  Amflee 268mg Spot-On Hond L 3 Pipetten
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan gezondheidsproducten voor verschillende soorten dieren. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken. 

Amflee heeft een betrouwbaar middel op de markt gebracht om je hond of kat te beschermen tegen vlooien, teken en andere insecten. Het zijn vervelende insecten en kunnen gemene ziektes met hun meedragen. Amflee wil het makkelijker maken voor de eigenaar om bescherming te bieden. Ze hebben daarom ergonomische pipetten ontworpen, waarmee je in een handomdraai je hond of kat mee kan ontvlooien. 

De pipetten van Amflee zijn geschikt voor alle soorten honden en katten. Je kunt Amflee gebruiken vanaf een leeftijd van 2 maanden. De spot-on is verkrijgbaar in verschillende doseringen, afhankelijk van het gewicht van je hond of kat. Een tip van Amflee! Bij een hoge tekendichtheid is het belangrijk om je hond of kat dagelijkse te controleren op teken, want ieder vlooien- of tekenproduct biedt nooit 100% bescherming. 

Amflee is onderdeel van Krka. Krka staat aan de top van de generieke farmaceutische bedrijven in de wereld. De missie van Krka is aanbieden van een gezond leven voor iedereen. Ze willen mensen en dieren de kans geven om een gezond leven te leiden door de gezondheidsproducten van Krka. Ze zijn al meer dan 60 jaar actief in het nastreven van hun missie. In hun Research en Development faciliteiten ontwikkelen ze geneesmiddelen van topkwaliteit. 

In het kort is Amflee een betrouwbare en effectieve spot-on om je hond of kat te beschermen tegen vlooien, teken en andere insecten. De producten van Amflee zijn budgetvriendelijk en makkelijk toe te dienen.

Alle spot-on artikelen van Amflee zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Amflee meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste gezondheidsproducten voor de allerlaagste prijs.