Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Agrapharm Rundveedrogist

Agrapharm supplementen voor rundvee, zoals mammicurine, koop je online bij Agradi. Agrapharm is een merk dat al jaren geneesmiddelen en supplementen levert voor verschillende soorten vee en paarden. Het merk levert betrouwbare producten en hebben al vele mooie reviews mogen ontvangen. Agradi heeft een ruim assortiment van Agrapharm online staan voor een voordelige prijs. Wij helpen jou en je (huis)dier graag aan de allerbeste gezondheidsproducten. Bekijk hieronder het assortiment van Agrapharm. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Bij Agradi hebben we een eigen Dierendrogisterij en daarin vind je alle gezondheidsproducten of geneesmiddelen die je nodig hebt voor jezelf of je dieren. In de drogisterij van Agradi kun je alles vinden voor rundvee, honden, katten, knaagdieren, mensen, paarden, pluimvee, schapen, varkens, veterinaire instrumenten, vogels en wondverzorging.

Agrapharm heeft een groot aanbod aan supplementen voor rundvee. Agrapharm is een merk dat al jaren diverse geneesmiddelen en voedingssupplementen levert voor de veehouderij. Door de jarenlange ervaring weet het bedrijf wat belangrijk is voor veehouders en de dieren. Agrapharm levert kwalitatieve producten voor zowel de hobbyboer als de grote veehouders. Een van de toepassingen die Agrapharm gebruikt in diverse geneesmiddelen is homeopathie. Het is een actieve/reactieve geneeskunde, waarbij het dier zelf reageert en zijn eigen genezing teweegbrengt. De toepassing van homeopathie heeft voor de veehouder een aantal grote voordelen: geen residuen in het vlees, niet giftig, geen verontreiniging in het milieu, geen ongewenste bijwerkingen en geen wachttijd voor vlees en merk. Het assortiment van Agrapharm bestaat uit geneesmiddelen en supplementen voor diverse soorten vee. Daarnaast hebben ze ook een paardenlijn. Binnen die lijn bieden ze verzorgingsproducten en supplementen aan die speciaal zijn ontwikkeld voor paarden.

Samengevat levert Agrapharm al jaren kwalitatieve diergezondheidsproducten voor de hobbyboer en grote veehouders. Door het diverse assortiment kan de gezondheid van vele dieren ondersteund worden.Alle producten van Agrapharm zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij in onze drogist allerlei andere geneesmiddelen voor jezelf en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Agrapharm meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan.