Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

WHIS

WHIS is een draadloos instructiesysteem met een open verbinding tussen instructeur en ruiter, zodat er een directe weergave van je instructeur is zonder ruis, storing, echo of vertraging (er is geen signaal transductie).

Door het kleine formaat, het zeer lichte gewicht en de ingebouwde antenne is WHIS voor de hippische sport een zeer gebruiksvriendelijk systeem welke je tijdens de training niet voelt zitten. Eenmaal met een WHIS gereden en je wilt nooit meer zonder!

Slide 1 of 1
merkenshopbanner_whis.jpg
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

De exclusieve geregistreerde designs van WHIS zijn ontwikkeld in samenwerking met topruiters en zeer geschikt voor de veeleisende wedstrijdruiter. De WHIS Original is uitermate geschikt voor trainingen. De WHIS Competition heeft een volledig afgeschermde privé verbinding en is het meest geschikte apparaat op wedstrijden vanwege de ‘private connection’ technologie, deze zorgt er voor, dat op een locatie waar veel instructiesets gebruikt worden, volautomatisch geregeld wordt dat de instructeur zijn privé verbinding met de ruiter behoudt.