Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Rambo Vliegenmasker

Rambo vliegenmaskers koop je voordelig in de Ruitershop van Agradi. De vliegenmaskers van Rambo by Horseware zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Een veel verkocht vliegenmasker is het Rambo Plus Vamoose masker. De speciale Vamoose technologie is in deze vliegenkap verwerkt. Vind je hier toch niet het juiste vliegenmasker, of wil je gewoon nog meer keuze hebben? Neem dan een kijkje bij al onze vliegenmaskers. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Rambo Vliegenmasker Plus Navy/Silver
€ 52,95

Rambo Vliegenmasker Plus Navy/Silver

(133)
Rambo Vliegenmasker Plus Lavender Shetland
€ 52,95

Rambo Vliegenmasker Plus Lavender Shetland

(133)
Rambo Vliegenmasker Plus Oatmeal/Cherry
€ 52,95

Rambo Vliegenmasker Plus Oatmeal/Cherry

(133)
Rambo Vliegenmasker Plus Oatmeal/Green
€ 52,95

Rambo Vliegenmasker Plus Oatmeal/Green

(133)
Aantal per pagina:
24

Vamoose is een kleur en geurloos middel dat vliegen en andere insecten op afstand houdt. Dit middel blijft werkzaam tot gemiddeld 20 wasbeurten. De gaasachtige stof van het masker is gemaakt van textileen, waardoor het lichtgewicht en zeer slijtvast is. De zachte stof die de oren beschermd is extra ruim gehouden, zodat deze voor ieder type paard voldoende ruimte bij de oren biedt. Het neusnetje is afneembaar. Het bijzondere aan deze en de andere vliegenmaskers van Rambo is dat deze een ingebouwde beugel hebben waardoor het vliegenmasker niet tegen de ogen aandrukt.

In de zomer kan je paard veel last krijgen van vervelende vliegen, dazen en muggen om zich heen. Om het hoofd en de ogen van je paard te beschermen, kun je daarom een Rambo vliegenmasker gebruiken. De vliegenmaskers van Rambo bedekken de ogen, oren en een deel van het hoofd van je paard of pony. De maskers kunnen op zichzelf of in combinatie met een Rambo halster worden gedragen. Deze vliegenkappen voorkomen veel jeuk en irritatie door vliegen. De maskers van Rambo worden vaak door paarden gedragen in de wei, waar een Rambo vliegendeken ook van pas komt. Dit betekent dat de maskers veel te verduren hebben en tegen een stootje moeten kunnen. Rambo houdt hier rekening mee bij het ontwerp. Er wordt gebruik gemaakt van sterke, duurzame materialen en degelijke sluitingen. Op deze manier kan jij (en natuurlijke ook je paard of pony) jarenlang plezier hebben van een Rambo vliegenmasker.

De meeste vliegenmaskers van Rambo zijn verkrijgbaar in de maten Shetland tot en met Full. De verschillende vliegenmaskers van Rambo zitten stevig in elkaar en doen wat zij beloven. In het zomerseizoen waar vliegen en andere insecten voor jeuk en irritatie kunnen zorgen, bieden de vliegenkappen een vorm van verlichting voor jouw paard of pony. De materialen die gebruikt worden zorgen ervoor dat een Rambo vliegenmasker lang meegaat, ondanks intensief gebruik. Alles van Rambo koop je online, bij Agradi!