Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Pivo

Pivo maakt gebruik van AI-tracking waardoor het jou en jouw paard altijd perfect volgt. Sluit je telefoon aan op de Pivo Pod en maak vloeiend bewegende video’s tijdens het trainen van jouw paard! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Pivo Pod Standard-Pack
€ 269,00€ 249,50-7%

Pivo Pod Standard-Pack

(7)
Sale
Pivo Pod Max
€ 279,00€ 209,24-25%

Pivo Pod Max

(0)
Sale
Pivo TravelCase TravelCase Mini
€ 59,99€ 44,99-25%

Pivo TravelCase TravelCase Mini

(0)
Pivo Power Bank 9000 mAh
€ 119,99

Pivo Power Bank 9000 mAh

(0)
Aantal per pagina:
24

De Pivo Pods gebruiken AI-tracking waardoor jij en jouw paard altijd in beeld blijven. De pods volgen iedere beweging perfect en volledig hands-free. Je hebt niet meer iemand nodig om voor jou te filmen tijdens het rijden. Sluit simpelweg jouw telefoon aan op de Pivo Pod en film heel de training! Je kan de Pivo Pods bijvoorbeeld gebruiken om jou en jouw paard te analyseren. Waarna je verbeteringen kan toepassen. Of lekker kan nagenieten van de fijne training.

Het kost de Pivo Pod maar 4 seconden om een volledige draai te maken. Hierdoor is het snel genoeg om jou en jouw paard bij te houden en kan alles opgenomen worden. Met de betrouwbare software van Pivo is het alsof je een persoonlijke trainer hebt die iedere pas volgt.

De Pivo Pod heeft 4 tracking snelheden: Slow, Normal, Fast en Frenzy. Hierdoor volgt het makkelijk iedere gang van jouw paard op een verdere afstand of van dichtbij. Slow zorgt voor vloeiende beelden en Fast en Frenzy krijgen scherpe bewegingen en veranderingen van richting goed in beeld.

De Pods hebben ook verschillende technologieën, zoals bijvoorbeeld Auto Zoom. De Pods kunnen zelf inzoomen om jou en jouw paard beter in beeld te krijgen. Auto-Alignment houdt jou altijd in het midden van het beeld. En Predictive Follow laat jouw Pod doorgaan in dezelfde richting ook al ga jij uit beeld.

Je kan bijvoorbeeld ook video bellen met de Pivo Pod. De Pod houdt jou in beeld terwijl jouw trainer vanaf een afstand tips kan geven. De Pivo Pods werken zowel binnen als buiten.

De Pivo Pod heeft ook een Smart Capture modus. Hiermee kan je vanaf een afstand foto’s maken van jou en jouw paard. Gebruik stemcommando’s, gebaren of de afstandsbediening om foto’s te maken. Je hoeft dus niet meer vrienden of familie te vragen om foto’s te maken.

Pivo heeft ook verschillende accessoires voor de Pods, zoals bijvoorbeeld een tripod, telefoonhouder en reistassen. Vind het nu allemaal bij Agradi!