Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Ked Helmen

Ked is een internationaal begrip in veiligheidshelmen en sportieve brillen. De helmen en brillen zijn nu exclusief via Agradi verkrijgbaar in de Benelux! Alle Ked Veiligheidshelmen beschikken over een modern doorluchtingssysteem, bieden bovenal extra veiligheid door ingebouwde knipperlichten en zijn CE goed gekeurd. De Ked helmen bieden een optimale pasvorm dankzij het speciaal ontwikkelde 3-puntsaanpassysteem waarbij de helm zowel verticaal, lateraal als via de hoofdomvang ingesteld kan worden. Beschikbaar in diverse klassieke en moderne uitvoeringen. Ked Veiligheidshelmen staan voor veiligheid, kwaliteit en performance! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Black Friday
Ked Rijhelm Nomic Navy Matt M
€ 119,95€ 71,97-40%

Ked Rijhelm Nomic Navy Matt M

(0)
Aantal per pagina:
24

Ked helmen koop je in de online webshop van Agradi. Met de helmen van Ked kan je heel veel activiteiten op een veilige manier ondernemen. Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk als je bijvoorbeeld gaat paardrijden op fietsen in de natuur. Met deze artikelen is de veiligheid van zelfsprekend. Je maakt de mooiste tochten zonder bang te zijn dat er ongelukken gebeuren. Daarom koop je alle helmen van Ked nu goedkoop in de online webwinkel van Agradi.

In ons assortiment hebben wij je veel te bieden als het om de helmen van Ked. Om op een fijne manier buiten activiteiten te kunnen doen, is het belangrijk dat je goed voorbereid op pad gaat. Tijdens het paardrijden is het bijvoorbeeld belangrijk om een helm te dragen. Wanneer je van het paard valt, kan je ernstig hoofdletsel oplopen. Met de helmen wordt dit voorkomen en wordt de eerste klap opgehouden. Ook kan je de helmen dankzij het 3-puntsaanpassysteem zowel verticaal, lateraal als via de hoofdomvang instellen. Hierdoor zit de bescherming geheid goed. Naast dat wij altijd heel veel goede producten voor jou uitzoeken, bieden we je graag ook onze laagste prijsgarantie. Bij Agradi weet je zeker dat je alle artikelen voor de beste prijs koopt. Wij snappen het goed dat je niet te veel wil betalen.

Wij selecteren speciaal voor jou de allerbeste producten. Je bent nog nooit zo goed voorbereid om heerlijk buiten in de natuur activiteiten te ondernemen. Dit doe je allemaal op een hele veilige manier. De helmen bieden een goede bescherming. Daarom koop je alle helmen van Ked voor een scherpe prijs bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je heel veel korting bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer artikelen in de aanbieding. Ook hebben wij een Outlet pagina. Hierop staan de producten die binnenkort niet meer bij ons te verkrijgen zijn. Maar niet getreurd, deze zijn op dit moment nog te koop met aantrekkelijke kortingen. Sla dus snel je slag voordat het te laat is. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.