Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Euro-Dan Klompen

Euro-Dan is een merk waarvan je de producten koopt in de online webwinkel van Agradi. Het merk richt zich vooral op het produceren van schoenen. Ze maken zeer veel verschillende soorten schoenen waardoor er ook voor jouw iets tussen zit. Je vindt er zowel veiligheidsschoenen als klompen. Het is maar net wat jij op dit moment nodig hebt. Daarom koop je deze producten nu goedkoop in de webshop van Agradi. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

In ons assortiment hebben wij veel te bieden als het gaat om de artikelen van Euro-Dan. Bij ons vind je veel verschillende producten waardoor jij heel veel keuze hebt. Er zijn schoenen die je handig zijn om te gebruiken tijdens het werken. Deze soort schoenen bieden jouw dan een stevigheid en voorkomen nare ongelukken. Ook hebben wij nog veel meer soorten schoenen die je bijvoorbeeld thuis kan gebruiken als je aan het klussen bent. Eigenlijk komen de schoenen van Euro-Dan er altijd wel aan te pas. Naast ons aanbod willen wij onze website ook zo klantvriendelijk mogelijk houden. Wij doen veel moeite om onze site steeds weer te verbeteren zodat jij gemakkelijk het overzicht houdt en niet urenlang aan het zoeken bent. Daarom dat wij onze producten indelen in verschillende soorten categorieën. Je vindt dezelfde producten allemaal in dezelfde categorie dan. Euro-Dan vind je terug bij onze klompen.

Het merk Euro-Dan is afkomstig uit Denemarken en is opgericht in 1976. Eerst werd de focus alleen maar gelegd op het produceren van klompen. In 1983 werd dit veranderd en kwam er ook aandacht voor onder andere veiligheidsschoenen en kleren. Het bieden van kwaliteit staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Zij zullen daarom altijd proberen de beste producten op de markt te brengen. Inmiddels heeft het bedrijf bewezen dat het degelijke producten maakt. Zij hebben diverse certificaten in ontvangst mogen nemen. Een van deze in bijvoorbeeld het ISO-certificaat. Deze oorkondes geven aan dat producten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. 

Kortom, bij Agradi koop je de beste producten van Euro-Dan. Hier vind je alle schoenen die je nodig hebt. Of het nou gaat om veiligheidsschoenen of schoenen om te dragen omdat ze fijn zitten, je vindt het allemaal in de webwinkel van Agradi. Natuurlijk bieden wij deze producten aan voor onze standaard lage prijs. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Hierbij krijg je extreem veel korting bovenop de normale prijs. Daarnaast hebben wij nog heel veel andere handige producten in de aanbieding. Deze vind je op de Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.