Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

eaSt

Het merk eaSt is continu bezig met het verbeteren van de rijbroeken en rijleggings. Deze zijn daarom ook van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast heeft eaSt ook andere kleding, zoals shirts, vesten en rijsokken. Het assortiment is compleet, functioneel en modieus! Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Het merk eaSt is opgericht door de springruiter en designer Andrea Steinleitner. Zij combineerde haar twee passies, paardrijden en mode. Ze is erg gefocust op detail en is constant op zoek naar de beste en functionele materialen, hiermee werd de basis gelegd voor eaSt Performance Riding Wear.

Het internationale succes begon met de innovatieve en functionele rijlegging van eaSt. Het merk verbetert de rijbroeken en rijleggings continu en streeft altijd naar nieuwe innovaties introduceren. Ze zien dit als de kern van het merk en daarom zijn de rijbroeken en rijleggings de kernelementen. Maar eaSt heeft veel meer kleding, zoals shirts, vesten, bodywarmers, sokken, petten en meer.

Bij alle seizoenen en iedere weersomstandigheid kan je bij eaSt terecht! Het assortiment van het merk is compleet, functioneel en modieus! De kleding is niet alleen erg geschikt voor paardrijden maar ook voor andere sporten of zelfs jouw vrije tijd. Ben je op zoek naar mooie kleding van eaSt? Bij Agradi vind je een ruim assortiment!