Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

BR Stang en Trens Hoofdstel

Ben jij op zoek naar een BR Stang en trens hoofdstel? Dan ben je bij Agradi op het juiste adres. Een BR stang en trens hoofdstel is anders dan een regulier hoofdstel. Je rijdt namelijk met een stang én een trens (2 bitten), en dus ook met twee teugels. Een stang is een ongebroken bit en een trens is een enkel of dubbel gebroken bit. Een BR stang en trens hoofdstel wordt het meest in de hogere klassen van de (dressuur)sport gebruikt, en is zeker niet voor de beginnende ruiter. Vind je niet het geschikte BR stang en trens hoofdstel? Neem dan een kijkje bij al onze stang en trens hoofdstellen.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

Een voorbeeld van een BR stang en trens hoofdstel is de BR Wendover. Dit hoofdstel heeft anatomisch gevormd kopstuk, dat zacht gevoerd is. De keelriem is verstelbaar met een gespsluiting onder de keel. De BR Wendover heeft een gebogen frontriem van lakleer, die is ingelegd met Swarovski steentjes en onderlegd met zacht leer. De aansnoerneusriem is extra breed en voorzien van een kaakbeschermer, beide zijn met zacht leer onderlegd. Je kan kiezen uit verschillende kleuren leer; bruin, zwart of zwart met wit onderlegd. De kleur van de steentjes in de frontriem is afgestemd op de kleur van het leer. Dit BR stang en trens hoofdstel wordt exclusief teugels geleverd. BR teugels kun je er los bij bestellen.

Een ander BR stang en trens hoofdstel is de BR Sheffield. Het kopstuk is gevoerd met zacht leer. De smalle, gebogen frontriem is voorzien van Swarovski steentjes en ook met zacht leer onderlegd. De keelriem maak je onder de keel van het paard dicht. De aansnoerneusriem is extra breed en voorzien van een zachte kaakbeschermer. Het leer van de neusriem, de keelriem, en de bakstukken is rond genaaid. Je kunt kiezen voor zwart leer met goudkleurige sluitingen en goudkleurige steentjes in de frontriem of zwart leer met zilverkleurige sluitingen en zilverkleurige steentjes in de frontriem.

Naast de BR stang en trens hoofdstellen die hierboven genoemd zijn, kun je er nog veel meer vinden op Agradi. Ook hebben wij nog vele andere BR hoofdstellen. Ook vind je bij ons alles wat je nodig hebt om je nieuwe BR stang en trens hoofdstel netjes te houden. Bijvoorbeeld hoofdstelhaken, leeronderhoud of een hoofdsteltas. Koop jouw BR stang en trens hoofdstel online bij Agradi.