Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Back on Track

Back on Track® is opgericht in het jaar 2000 met de visie producten te ontwikkelen voor mensen, paarden en honden. Niet alleen werkend bij blessures en pijn maar ook ter voorkoming er van. Prepare, Perform, Recover is onze slogan. Meer informatie

Logo

Back on Track is een Zweeds bedrijf opgericht in 2000, welke gespecialiseerd is in gewrichts- en spierbeschermers gemaakt van keramisch textiel. Het textiel is gemaakt van polyester en polypropyleen vezels. In deze vezels zitten keramische deeltjes. Sommige producten zijn ook gemaakt van katoenvezels. Het keramische geeft de stof zijn unieke eigenschap, lichaamswarmte wordt gereflecteerd in de vorm van infrarode warmtestraling.

Door deze reflectie worden de huid en spieren warmer (warming up). Onze hersenen sturen extra bloed om te koelen. De aderen verwijden zich. Bij deze verbeterde bloedcirculatie wordt zuurstofrijk bloed aangevoerd en afvalstoffen afgevoerd. Doordat er vaker witte bloedlichaampjes voorbij komen worden ontstekingen tegen gegaan. Onder invloed van infrarode warmte wordt tevens de celstofwisseling geactiveerd waardoor spieren sneller weer hersteld zijn.

In het assortiment van Back on Track zitten producten voor mensen, paarden en honden. Zo zijn er paardendekens en hondendekens. Voor mensen zijn er kledingstukken en speciale beschermers voor onder andere de knie, pols en rug. Deze beschermers zijn te vinden in de categorie kleding. Voor paarden heeft Back on Track ook verschillende beschermers in het assortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld Back on Track stalbeschermers, hakbeschermers, knie beschermers en peesbeschermers.

Wanneer kan Back on Track aan te raden zijn:

  • Bij een “vastzittend” paard, hond of mens.

  • Bij een paard dat met bijvoorbeeld een (peesschede)ontsteking op stal staat

  • Bij takt verlies

  • Bij (spier)pijn

  • Bij pijnlijke gewrichten

  • Vocht ophoping (gallen, piephak, stalbenen)

Alle Back on Track producten zijn makkelijk en voordelig te koop bij Agradi.