Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

ANKY Dressuursingel

ANKY dressuursingels koop je bij Agradi. Het merk ANKY is opgericht door de wereldberoemde ruiter Anky van Grunsven. De artikelen voldoen dan ook aan de strenge eisen die zij stelt aan haar materialen om de beste prestatie neer te zetten. Alles van ANKY is dan ook ontworpen op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten en wordt gemaakt met technisch hoogwaardige materialen. Het merk is dan ook een perfecte aanvulling op het assortiment van Agradi. Het comfort van het paard staat centraal bij ANKY, dat is een van de basis criteria voor betere prestaties. Dit begint al bij de basis, zoals ANKY dressuursingels voor het zadel. Ook kun je een kijkje nemen bij al onze dressuursingels. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Vanuit de origine van het merk is ANKY gespecialiseerd in producten voor de dressuurruiter en zijn paard. Hun motto is dan ook om producten te produceren die bijdragen aan de prestaties van ruiter en paard. Tijdens hun onderzoeken vonden ze dat de singel het paard dusdanig kan hinderen dat het minder prettig beweegt onder het zadel.

Tijdens het rijden ligt het zadel op het draagpunt vlak achter de schoft. Dit kan betekenen dat om de juiste ligging van het zadel te verkrijgen de singel in de oksels van het paard valt. Elke keer als het paard dan een pas neemt knelt de singel oncomfortabel, wat ervoor kan zorgen dat het paard kortere passen neemt of heftig reageert tijdens het aansingelen.

De anatomische dressuursingels van ANKY zijn ontworpen om het paard zo min mogelijk te hinderen, dit is de reden dat deze dressuursingel een ronde vorm heeft met verschillende inkepingen. Door deze vorm kan het paard comfortabele bewegen en zit de singel niet in de weg.

Naast het anatomische ontwerp zijn de ANKY dressuursingels gemaakt van hoge kwaliteit leer en zacht gevoerd om schuren en irriteren te voorkomen. Op het midden van de singel is een D-ring bevestigd waar aan een eventuele hulpteugel bevestigd kan worden. De dressuursingels hebben rolgespen om de singelstoten aan het zadel niet te beschadigen en hebben aan beide kanten elastiek zodat aansingelen makkelijker wordt en schuiven van het zadel wordt voorkomen.

Naast de dressuursingels vind je nog veel meer producten van ANKY bij Agradi. Zo hebben wij een grote collectie ANKY hoofdstellen en beenbescherming van ANKY. Ook voor de ruiter hebben we een grote keuze in ANKY shirts en rijbroeken van ANKY. Zo bestel je dresuursingels van ANKY gemakkelijk en voordelig bij Agradi.