• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Zoofaria Speelgoed voor Vogels

  1. Outlet
    € 24,95 € 18,69 -25%
    ZooFaria Java Touwladder 100cm
    (0)
Aantal per pagina:
20 100

Bij Agradi hebben wij alle spullen die je voor je vogel nodig hebt. Zoals kooien, pootringen, voerbakken, speelgoed en vogelzitstokken. Jouw vogel verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare merken geselecteerd.

Back to nature met Zoofaria. De producten van Zoofaria brengt de natuur naar je vogel. Met het juist verblijf, goede voeding en voldoende activiteit heb je een tevreden en gezonde vogel. Het is belangrijk om natuurlijk gedrag te stimuleren en dit kan door het aanbieden van natuurlijk speelmateriaal. Zoofaria is continu opzoek naar informatie en nieuws over vogels vanuit de gehele wereld. Met deze informatie ontwikkelen ze producten om het natuurlijke gedrag van je vogel te stimuleren.

Het assortiment van Zoofaria bestaat uit benodigdheden voor in de vogelkooi en snacks voor je vogel. Met de accessoires van Zoofaria breng je de natuur naar je vogel. Denk aan natuurlijke bodembedekking, takken, liane, bamboe, schors en natuurlijk speelmateriaal. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar deze natuurlijke producten stimuleren je vogel tot het uiten van natuurlijke gedrag. Dit heeft een positieve invloed op de algemene conditie en tevredenheid.  

In het kort zijn de producten van Zoofaria met zorg ontwikkeld om het natuurlijke gedrag van je vogel te stimuleren en de natuurlijke leefomgeving na te bootsen.

Alle producten van Zoofaria zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden deze vogelbenodigdheden aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Zoofaria meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle vogelliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de allerlekkerste en goedkoopste vogelsnacks!