Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Zoobilee Heggies

Zoobilee heggies koop je online bij Agradi! Zoobilee heeft super leuk hondenspeelgoed ontwikkeld dat je hond uitdaagt. Het pluche hondenspeelgoed van Zoobilee maakt geluid als je hond er in gaat bijten. Dit speelgoed ziet er niet alleen leuk uit, maar kan je hond ook uren lang vermaken. Agradi heeft een ruim assortiment van Zoobilee online staan. Wij helpen jou graag aan het allerleukste speelgoed voor je hond. Bekijk hieronder het assortiment heggies van Zoobilee . Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan hondenspeelgoed van hoge kwaliteit. Jouw hond verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd.

Opzoek naar super schattig hondenspeelgoed? Dan is het pluche speelgoed van Zoobilie de perfecte macht. Dit merk heeft verschillende soorten pluche speelgoed voor honden in een schattige uitvoering. Voor extra uitdaging maakt het speelgoed van Zoobilee geluid als je hond er in bijt.

Het merk is onderdeel van Pet Mate, een wereldleider op het gebied van oplossingen en uitmuntendheid in de dierenindustrie. Pet Mate is gepassioneerd over huisdier en hun gezinnen. Dit bedrijf wil daarom leuke, vertrouwde producten van hoge kwaliteit leveren om het leven van deze huisdieren en gezinnen te verbeteren. Ongeveer 50 jaar terug werd de eerste hondenkennel van Pet Mate gecreëerd en geproduceerd. Het is de passie voor de dieren die hen vandaag de dag drijft om beter te worden.

Zoobilee heeft een ruim assortiment aan pluche hondenspeelgoed. Een goed voorbeeld zijn de Heggies, knuffels in de vorm van een egel voor je hond. Als je hond in de Heggies bijt maken ze een soort knor geluid, dat is iets minder vervelend dan hoge piepjes. Het mechanisme van de Heggies is wel kapot te krijgen dus opgepast voor honden die bekend staan om hun speelgoed kapot te maken. De heggies zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

In het kort heeft Zoobilee superleuk hondenspeelgoed voor een voordelige prijs! Alle producten van Zoobilee zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden dit hondenspeelgoed aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Zoobilee meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerleukste en goedkoopste hondenspeelgoed.