Outlet

Zoobilee Heggies

 1. Zoobilee Chef Bruin/wit

  Zoobilee Chef Bruin/wit

  12,59
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Zoobilee Farmer Bruin/blauw

  Zoobilee Farmer Bruin/blauw

  12,59
  0
 3. Zoobilee Super Bruin/rood/blauw

  Zoobilee Super Bruin/rood/blauw

  12,59
  0
 4. Zoobilee Princess Multicolor

  Zoobilee Princess Multicolor

  13,69
  0
 5. Zoobilee Little Red Multicolor

  Zoobilee Little Red Multicolor

  13,69
  0
 6. Zoobilee Fisherman Bruin/groen

  Zoobilee Fisherman Bruin/groen

  12,59
  0
 7. Zoobilee Army Bruin/groen

  Zoobilee Army Bruin/groen

  12,59
  0
Aantal per pagina:
20 100

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan hondenspeelgoed van hoge kwaliteit. Jouw hond verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd.

Opzoek naar super schattig hondenspeelgoed? Dan is het pluche speelgoed van Zoobilie de perfecte macht. Dit merk heeft verschillende soorten pluche speelgoed voor honden in een schattige uitvoering. Voor extra uitdaging maakt het speelgoed van Zoobilee geluid als je hond er in bijt.

Het merk is onderdeel van Pet Mate, een wereldleider op het gebied van oplossingen en uitmuntendheid in de dierenindustrie. Pet Mate is gepassioneerd over huisdier en hun gezinnen. Dit bedrijf wil daarom leuke, vertrouwde producten van hoge kwaliteit leveren om het leven van deze huisdieren en gezinnen te verbeteren. Ongeveer 50 jaar terug werd de eerste hondenkennel van Pet Mate gecreëerd en geproduceerd. Het is de passie voor de dieren die hen vandaag de dag drijft om beter te worden.

Zoobilee heeft een ruim assortiment aan pluche hondenspeelgoed. Een goed voorbeeld zijn de Heggies, knuffels in de vorm van een egel voor je hond. Als je hond in de Heggies bijt maken ze een soort knor geluid, dat is iets minder vervelend dan hoge piepjes. Het mechanisme van de Heggies is wel kapot te krijgen dus opgepast voor honden die bekend staan om hun speelgoed kapot te maken. De heggies zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

In het kort heeft Zoobilee superleuk hondenspeelgoed voor een voordelige prijs! Alle producten van Zoobilee zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden dit hondenspeelgoed aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Zoobilee meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerleukste en goedkoopste hondenspeelgoed.