• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Zipyran Ontworming voor Honden

 1. Sale
  Zipyran Wormtabletten voor Honden 1x10st
  € 19,99 € 15,49 -23%
  Zipyran Wormtabletten voor Honden 1x10st
  (3)
 2. Sale
  Zipyran 25 x 10 tabletten
  € 379,99
  Zipyran 25 x 10 tabletten
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Zipyran heeft een speciale smaak waardoor honden geen moeite hebben bij het innemen van de tabletten, de wormentabletten smaken namelijk naar rundvlees. De Zipyran ontwormingstabletten zijn geschikt voor verschillende type honden zoals grote honden als Berner Senne honden maar zijn ook zeer geschikt voor kleine honden zoals York Shire Terriers. Verder produceert het merk ook ontwormingstabletten voor puppy’s die vaak een hogere dosering nodig hebben dan volwassen honden.

De Zipyran ontworming staat bekend om haar verzorgende en producten voor gezonde dieren die af en toe beschermd moeten worden tegen wormen. Deze producten van Zipyran ontwormer zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. De Zipyran ontwormer supplementen zijn zo gemaakt dat het de gezondheid van je hond helemaal in orde is.

De ontwormingsmiddelen van Zipyran meerdere malen worden toegepast en moet met een interval van een week worden herhaald voor het gewenste effect. Het is belangrijk bij ontwormingsmiddelen van Zipyran dat de aangegeven dosis niet wordt overschreden.  

De verpakking van het ontwormingsmiddel bevat meerdere tabletten, namelijk 10 stuks waarmee je een hele tijd vooruit kan of wat handig is als je meerdere honden hebt. De tabletten zijn actief tegen verschillende soorten wormen. Onder andere lintwormen, spoelwormen en rondwormen worden aangepakt door de krachtige ontworming. Ook kan het diergeneesmiddel van Zipyran gebruikt worden ter preventie van de hartwormziekte.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Zipyran ontworming in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Zipyran ontworming maak je je hond weer volledig beschermd tegen wormen!