Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Zhiviq

Zhiviq borstels worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. De borstels zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Agradi heeft alle soorten borstels van Zhiviq, zoals meerdere zachte en harde borstels, een staart- en manenborstel en een hoevenkrabber. Hiermee maak je jouw poetsbox compleet!

Slide 1 of 1
merkenshopbanner_zhiviq.jpg
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

Zhiviq borstels worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen in Zweden. De borstels zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. De borstels zijn ontwikkeld door ruiters en grooms die de dagelijkse verzorging van paarden wilden verbeteren.

Zhiviq heeft alle soorten borstels om jouw poetsbox te vullen! Zachte en harde borstels in verschillende vormen. Bijvoorbeeld een banaan vorm om de contouren van het paardenlichaam te volgen tijdens het borstelen. Deze borstels worden ook gemaakt in 3 varianten; zachte, paardenhaar en medium harde borstelharen. Verder vind je van Zhiviq ook een staart- en manenborstel, hoevenkrabber, hoefborstel, shampoo en leerverzorgingsmiddelen.

Alle borstels van Zhiviq zijn ergonomisch gevormd, licht van gewicht en van super kwaliteit. De borstels liggen fijn in de hand. Dus zoek je een nieuwe borstel set voor de verzorging van jouw paard? Zhiviq heeft het allemaal!