• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

ZenCone by ZenPet

  1. Sale
    vanaf € 17,13
    Zencone Soft Recovery Collar
    (0)
Aantal per pagina:
20 100

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan diverse verzorgingsproducten voor je huisdier. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd.

ZenPet wil de meest functionele en praktische verzorgingsproducten ontwikkelen voor je huisdier. Ze zijn geïnspireerd geraakt om de kwaliteit voor de zorg van onze huisdieren te verhogen. Dit merk wil het herstel en verzorging van je (zieke) huisdier zo gemakkelijk mogelijk laten verlopen. ZenPet heeft meer dan 20 jaar ervaring in de zorg voor huisdieren. De producten die het merk ontwikkeld worden daarom aangeraden door vele dierenartsen, omdat ze optimaal gemak bieden bij herstellende huisdieren. Zoals ZenCone herstelhalsband die speciaal zijn ontwikkeld voor na een operatie of bescherming van een wond of huidirritatie.

Het assortiment van ZenPet bestaat uit verschillende verzorgingsproducten. De ZenCone zachte herstelhalsband goed bij aan is een van de populaire producten. Deze zorgt voor een comfortabel herstel. De zachte ZenCone kraag zit je huisdier niet in de weg en behoudt zijn uitzicht. Een traditionele herstelkraag is heel groot, hard en belemmert je huisdier in allerlei opzichten. Met de ZenCone kraag kan je huisdier gemakkelijk bewegen en houdt de wond veilig en schoon.

Alle verzorgingsproducten van ZenCone by ZenPet zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat elke huisdier groot of klein van alle gemakken kan worden voorzien. Alle producten van ZenPet zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Ook als je op zoek bent naar de ZenCollar van ZenPet.

Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van ZenPet meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de allerbeste verzorgingsproducten!