• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Graszaden

  1. € 119,95
    Grassseed / Paardengraszaad, 15kg
    (7)
Aantal per pagina:
20 100

Graszaden heb je in verschillende soorten, van zaden voor het aanleggen van een gazon tot zaden die de kale plekken in je gras opvullen. De meest bekende merken in deze categorie zijn ECOstyle en Naturado. Om het gras te onderhouden is Pokon een zeer goed merk. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je terecht in de Merkenshop van Agradi.

Om gras te zaaien heb je dus graszaadjes nodig. Daarnaast is het altijd handig om enkele kweekbenodigdheden te hebben, denk bijvoorbeeld aan materiaal om de grond om te spitten. Het voordeel van gras zaaien is dat het goedkoop is, echter duurt het langer voordat je een mooi groen gazon hebt. Er bestaan verschillende grassoorten, zoals bijvoorbeeld siergazon en speelgazon. Als je het gazon wilt gaan gebruiken voor onder andere spelende kinderen, dan is het aan te raden om voor speelgazon te kiezen. Siergazon is enkel bedoeld om naar te kijken en niet om over te lopen.

Vanaf het moment dat je gras gaat zaaien, moet je het ook goed onderhouden. Dit doe je bijvoorbeeld met kunstmest, zodat het gras gezond blijft. Voor een mooi resultaat moet het gras zeer goed onderhouden worden. Op internet zijn verschillende gazon onderhoudkalenders te vinden, deze kalenders geven per maand aan hoe je je gras het beste kan onderhouden. Wanneer er kale plekken in je gras ontstaan, kun je hiervoor speciaal graszaad aanschaffen. Deze zaden zijn bedoeld om de kale plekken in je gras op te vullen. Op deze manier behoud je je groene gazon het hele jaar door.

Kortom, graszaadjes koop je dus gemakkelijk en snel bij Agradi.nl! In de webshop van Agradi vind je een ruim assortiment met graszaden en benodigdheden om het gazon te onderhouden. Wanneer je opzoek bent naar graszaadjes in de aanbieding, kun je een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi. Op deze pagina vind je het goedkoopste graszaad en toebehoren!