• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Bloemzaden

 1. Sale
  Esschert Vlinderbloemenmengsel
  € 3,39 € 2,88 -15%
  Esschert Vlinderbloemenmengsel
  (4)
 2. Sale
  Esschert Bijenmengsel
  € 3,39 € 2,88 -15%
  Esschert Bijenmengsel
  (7)
Aantal per pagina:
20 100

Het kweken van bloemen hoeft niet moeilijk te zijn en je hebt er zeker geen grote tuin voor nodig. Het kan zelfs binnenshuis als je dat mooi vind! Ook op een balkon kun je prima kleurrijke bloemen kweken voor een gezellige uitstraling van je balkon. Wanneer je bloemen op een balkon of binnenshuis wil kweken, kun je gebruik maken van potten en bakken. Deze potten of bakken kun je dan op de vensterbank neerzetten, waardoor je huis een leuke uitstraling krijgt.

Als je een mooie tuin hebt, kun je deze opvrolijken door het kweken van prachtige bloeiende bloemperkjes. In de zomer heb je dan een tuin vol prachtige bloemen. Wanneer je het leuk vind om ook allerlei insecten en vlinders in je tuin te hebben, kun je kiezen om een speciaal mengsel te planten. Denk bijvoorbeeld aan een vlinderbloemenmengsel, dit zijn prachtige kleurrijke bloemen die verschillende soorten vlinders aantrekken. Hierdoor maak je je tuin nog gezelliger en vrolijker.

Het kweken van bloemen in je eigen tuin of binnenshuis is een leuke en duurzame hobby. Veel mensen schaffen volgroeide bloemen aan omdat dit makkelijker lijkt, maar dit is natuurlijk relatief duur vergeleken met het kweken van je eigen bloemen. Daarnaast kun je veel langer genieten van je eigen gekweekte bloemperkjes! Het is ontzettend leuk om te zien hoe een zaadje zich ontwikkelt tot een prachtige bloeiende bloem en daardoor heb je langer plezier van je bloemen. Om je bloemen goed te kunnen kweken, heb je kweekbenodigdheden nodig. Hiermee houd je je bloemplantjes gezond en heb je de juiste materialen om ze op de goede manier te planten. Een handige tip is het plaatsen van een etiketje naast je bloemzaadjes, zodat je later nog kunt zien welke bloemen je geplant hebt.

Bloemzaden koop je snel en goedkoop bij Agradi.nl! Hier vind je een ruim assortiment van verschillende soorten bloemzaadjes en mengsels, voor de meest kleurrijke tuinen. Wanneer je opzoek bent naar bloemzaden in de aanbieding, dan kun je een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi.