Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

40% op zomercollecties

40% op zomercollecties

Yong Line Voerbakken

Yong Line voerbakken en liksteenhouders bestel je online bij Agradi. Yong Line is een merk dat producten ontwikkeld voor op stal en erf. Een paardenstal bestaat uit vier wanden en een bodem, met daarop bodembedekking. Maar dan ben je er nog niet. Een paard moet ook ergens uit kunnen eten. Daarom heeft Yong Line onder andere voerbakken ontwikkeld.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Yong Line Voerbak Show Feeder Vierk Groen 11L
  € 14,95

  Yong Line Voerbak Show Feeder Vierk Groen 11L

  (40)
 2. Yong Line Voerbak Vierkant met Vaste Beugels Groen 13,5L
  € 17,50

  Yong Line Voerbak Vierkant met Vaste Beugels Groen 13,5L

  (75)
 3. Yong Line Voerbak Wand Plug Groen 12,5L
  € 18,95

  Yong Line Voerbak Wand Plug Groen 12,5L

  (40)
 4. Yong Line Zoutblokhouder Kunststof Groen Groot
  € 5,75

  Yong Line Zoutblokhouder Kunststof Groen Groot

  (5)
Aantal per pagina:
24 96

Er zijn verschillende soorten Yong Line voerbakken, zoals de losse voerbakken die je aan de deur kan hangen. Daarnaast is er natuurlijk altijd de mogelijkheid een vaste bak te plaatsen door deze aan de muur te bevestigen. Vervolgens heb je ook nog een keuze in de vorm van de voerbak. Als je een paard hebt wat netjes eet en niet veel eten verspild heb je het makkelijk. Dan zal iedere voederbak volstaan. Maar er zijn ook paarden die enorm kliederen met hun voer. Een diepe bak kan verspilling van voer tegen gaan. De vorm van de bak heeft dus invloed op het eetgedrag van je paard.

Daarnaast heeft Yong Line ook liksteen houders. Nu zijn er natuurlijk verschillende soorten paardenlikstenen en daarom ook verschilleden soorten houders. Zo heb je de likstenen die ook echt op stenen lijken. Verder heb je nog verschillende varianten likstenen met een gat in het middel. Voor alle soorten likstenen heeft Yong Line een geschikte houder.

Dus wat je je paard ook wil voeren in stal, er is altijd een geschikte manier. Daarom koop je Yong Line nu goedkoop in de webshop van Agradi. Bovendien hebben wij nog veel meer leuke artikelen. Bovendien geldt op vele van deze artikelen de Agradi stickeractie, hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Zo betaal je nooit teveel! Ook hebben wij altijd veel leuke artikelen in de aanbieding. Op onze Sale pagina vindt je altijd een actueel overzicht van de artikelen die op dat moment in de aanbieding zijn. Wie weet staat er wel iets tussen wat je kunt gebruiken. Dat is dan toch mooi meegenomen. Ben je benieuwd geworden wat Agradi jou allemaal te bieden heeft? Kom dat snel een kijkje nemen in onze webshop, want bij Agradi vind je altijd alles wat je zoekt! Tot snel op Agradi.nl