Outlet

WOLF-Garten Tuingereedschap

 1. Wolf-Garten Classic Grasschaar RJ-ZL
  Sale

  Wolf-Garten Classic Grasschaar RJ-ZL

  20,49
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Wolf-Garten Professional Grasschaar RI-GC
  Outlet

  Wolf-Garten Professional Grasschaar RI-GC

  21,10
  0
 3. Wolf-Garten Allesknipper
  Sale

  Wolf-Garten Allesknipper

  13,32
  0
Aantal per pagina:
20 100

In ons assortiment hebben wij meer dan 110 verschillende producten van WOLF-Garten aan te bieden. Allemaal zijn zij erop gericht om het werken in de tuin zo aangenaam mogelijk te maken. Zo vind je diverse snoeischaren. Hiermee kan je de struiken weer helemaal kort knippen. Het is belangrijk om dit te doen omdat de struik anders kan dood vriezen en dat is natuurlijk zonde. Ook hebben wij verschillende bezems waarmee je bladeren kan opvegen zodat je tuinpad weer helemaal bladvrij is. Zoals je merk hebben wij voor alles een oplossing. Wij zijn dan ook constant bezig om onze website te verbeteren. Dit doen wij omdat we graag willen dat jij het overzicht behoudt. Niemand wordt er gelukkiger van als je uren moet zoeken en alles door elkaar staat. Daarom hebben wij al onze producten ingedeeld in verschillende categorieën. Hiermee zoek je gerichter en houd je veel meer tijd over. De meeste producten van WOLF-Garten vind je in de categorie Tuin en Terras, maar ook bij Grasmaaiers, Snoeischaren en Tuingereedschap kom je ze genoeg tegen.

Het merk WOLF-Garten is al jarenlang een bekend merk voor de tuinliefhebber. Zij produceren zoveel artikelen dat er voor jouw ook iets tussen moet zitten. Met de producten van dit merk beleef je nog meer passie en plezier in het tuinieren. Dat is ook waar het merk voor staat. Inmiddels worden de producten in heel Europa gebruikt. Daarnaast werken zij ook nauw samen met diverse fabrieken in Europa waardoor er een goede samenwerking plaatsvindt. Zij houden rekening met wat jij nodig hebt.

Kortom, in het assortiment kom je van alles tegen op het gebied van tuinieren. Met deze producten lijkt het alsof je weer een hele nieuwe tuin hebt. Daarom koop je de producten van WOLF-Garten nu goedkoop bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Met de stickeractie krijg je heel veel korting bovenop de standaard lage prijs. Ook hebben wij nog veel meer handige producten in de aanbieding. Op onze Sale pagina hebben wij een duidelijk overzicht gemaakt van de deelnemende artikelen. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.