Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

WME Impregneermiddel voor Waterdichtheid

WME koop je online bij Agradi. Het merk richt zich speciaal op het waterdicht maken van bepaalde soorten stoffen. Deze stoffen worden weer gebruikt om bijvoorbeeld tenten te maken. Het doel is om al het water buiten te houden zodat je niet al je kleren kunt laten drogen. Daarom koop je deze artikelen van WME nu in de webshop van Agradi.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
Agradi's keuze
WME Waterdicht Anchor Extra katoen 5L
€ 38,50

WME Waterdicht Anchor Extra katoen 5L

(7)
WME Waterdicht Synthproof Nylon pol 5L
€ 49,95

WME Waterdicht Synthproof Nylon pol 5L

(11)
Aantal per pagina:
24

In ons assortiment kom je zeer veel verschillende soorten producten tegen. Alle producten voorkomen dat alles nat wordt. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je in Frankrijk op de camping staat en alles helemaal nat geregend wordt door een stortbui. Met de producten van WME hoef jij je geen zorgen meer over te maken wanneer er hele donkere wolken aankomen zetten. Dit merk zorgt ervoor dat jouw spullen allemaal droog blijven. Wij proberen jouw een zo goed mogelijk aanbod te geven waardoor je zelf genoeg keuze hebt. Naast al onze producten willen wij ook graag onze website zo toegankelijk mogelijk houden. Het is belangrijk om alles netjes bij te hand te hebben in plaats van dat je uren aan het zoeken bent. Daar wordt niemand gelukkig van. Daarom dat wij al onze artikelen netjes verdelen in categorieën. Hierdoor kan je veel gerichter zoeken en ben je minder tijd kwijt.

Het merk WME is dus gericht op het bestrijden van regendruppels op bijvoorbeeld je tent. Met de producten van dit merk ga je gemakkelijk het gevecht aan met de waterdruppels. En de kans is heel groot dat je het gevecht nog wint ook. De artikelen zijn niet alleen bedoelt voor tenten, maar ook voor bijvoorbeeld paraplu’s. Jij hoeft je nooit meer druk te maken als het regent. 

Kortom, met ons aanbod zal de regen jouw nooit meer nat maken. Terwijl iedereen binnen blijft, loop jij gewoon vrolijk buiten. Daarom koop je de producten van WME nu heel goedkoop bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je extreme kortingen bovenop de standaard lage prijs. Wat wil je nog meer? Wij hebben ook nog hele handige en slimme andere producten in de aanbieding. Op onze Sale pagina vind je een overzicht van al deze artikelen. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.