Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Wie ben jij? Wegwijs met paarden

 1
 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • 90 dagen gratis retour *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.2
 • Meer dan 850.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Brunette Zwang heeft een bijzonder boek geschreven om zowel kinderen als volwassenen te helpen zichzelf beter te leren kennen. Het boek van de Bennekomse is in de vorm van een speldoos en heet ‘Wie ben jij? Wegwijs met paarden’.

Mensen met een prangende vraag krijgen via het boek antwoord. ‘Het is een doos met 35 foto’s van werkelijk bestaande paarden met bijbehorende waargebeurde verhalen van deze paarden. Deze uiteenlopende waargebeurde situaties zijn te vergelijken met situaties die mensen in de loop van hun leven tegenkomen’, vertelt Zwang. Ze is al jarenlang coach, loopbaanbegeleider, geeft weerbaarheidtrainingen voor kinderen en behandelt levensloopvraagstukken. Dit doet zij op Landgoed Quadenoord in Renkum waar ze mensen laat spiegelen met behulp van paarden.

‘De paarden zien wie je bent. Het zijn gevoelige dieren en handelen instinctief. Ben je betrouwbaar? Pas je in de groep? Of doe je anders voor dan je bent? Ik coach volwassenen en kinderen die meer inzicht willen krijgen in hun eigen functioneren, kwaliteiten en valkuilen’, legt de Bennekomse uit, die al vanaf haar achtste levensjaar een passie heeft voor paarden. De speldoos is een uitwerking hiervan, zodat mensen het zelf thuis kunnen toepassen.

Volgens Zwang zijn veel thema’s in ons leven terug te vinden in de relaties met paarden en de relaties tussen de paarden onderling. ‘De thema’s in dit boek zijn ook voorbijgekomen tijdens het coachen van mensen.’ Volgens de Bennekomse kunnen zowel kinderen als volwassen door de verhalen in het boek zich meer bewust worden van hun eigen persoonlijkheid en functioneren. Thema’s die in de verhalen worden belicht zijn onder meer omgaan met verlies, op eigen benen leren staan en hulp durven vragen.

‘Je kiest welk paard op de spelkaart het beste bij jou past en leest dan het verhaal van dit paard. Dit zegt dan iets over jou. Bij het verhaal staan vragen zodat je meer inzicht krijgt over jezelf als je die beantwoordt. Je kunt dit spel tevens samen doen met familie, vrienden, leerkracht of therapeut en de uitkomsten daarna samen bespreken

Specificaties

 • Artikelnummer: 44572375
 • Merk: Agradi

Vaak meebesteld

Bekijk ook andere Algemene Paardenboeken

Reviews

1 review
 • Stevig, mooi, verhalen spreken aan (1)

Jouw mening telt

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

Henriette uit Kessel op 13-4-2020

Ja, ik raad dit product aan

mooie kaartenset met boek

Ik heb deze set nu een paar gebruikt bij de coachingssessies met kinderen, spreekt erg aan en verdiept de kijk op zichzelf.

 • Stevig, mooi, verhalen spreken aan

Stel je vraag over dit artikel

Door op "Verstuur" te drukken geef je Agradi toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform de privacy policy.

We helpen je graag
 • We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.
 • Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.