Outlet

Whimzees Hondensnacks

  1. Whimzees Tandenborstel Star 113st Xxs/4,7cm

    Whimzees Tandenborstel Star 113st Xxs/4,7cm

    10,11
    0

    Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Bij Agradi vind je verschillende producten voor de tandverzorging voor je hond voor de laagste prijs. Net als bij mensen is de verzorging van tanden een belangrijk onderdeel bij de hond. Een goede tandverzorging bij de hond is belangrijk om tandsteen tegen te gaan, maar ook om een slechte adem te voorkomen.

Whimzees noemt zichzelf een gezelschap van hondenliefhebbers, mensenliefhebbers en liefhebbers van de aarde. Ze hebben de ambitie om de beste, gezondste en leukste hondenproducten en hondensnacks te ontwikkelen. Dit doen ze op een duurzame, sociaal verantwoorde manier, door rekening te houden met energiebesparing, recycling en afvalbeheer. Whimzees is gedreven om elke dag te innoveren en de beste producten te ontwikkelen van hoge kwaliteit. In de hondensnacks zitten de beste ingrediënten die zijn vervaardigd volgens de hoogste normen.

Het assortiment van Whimzees bestaat uit verschillende hondenproducten en hondensnacks. Het unieke aan de hondensnacks van Whimzees is de tandverzorging. Door de unieke vormen van de hondensnacks en hondenkluiven zorgt het voor een goede doorbloeding van het tandvlees. En het helpt plaque, tandsteen en een slechte adem bij je hond te voorkomen. Verder bevatten de hondensnacks alleen natuurlijke en functionele ingrediënten. De producten van Whimzees bevatten geen kunstmatige ingrediënten, kleuren, smaken, conserveermiddelen, GMO’s, gluten en vlees. Het zijn gezonde snacks met veel vezels en weinig calorieën en suikers.

In het kort zorgen de hondensnacks van Whimzees voor een gezond hondengebit door de unieke eigenschappen, vormen en ingrediënten.

Alle producten van Whimzees zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Whimzees meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten en is Whimzees vaak in de aanbieding. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Bij Agradi vind je de beste en goedkoopste hondensnacks!